2015.06.12. 15:37:17 7464 185

Filmek júniusra – akcióban nincs hiány!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nemcsak moziban látható filmek közül válogattunk, hanem DVD-n is elérhető filmeket is ajánlunk most Neked, hogy legyen mihez jégkrémet majszolni esténként. Vagy popcornt a moziban. A valóban szórakoztató akciófilmekre koncentráltunk, volt miből választani!

Mad Max | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mad Max | Fotó: youtube.com

Kingsman: A titkos szolgálat (akció-vígjáték)

Már a főhős neve - Töki (Taron Egerton) - is azt sugallja, hogy ez a film nem veszi magát olyan komolyan, de a díjnyertes és ismert színészek biztosítanak arról, hogy mégsem egy gagyi vígjátékról vagy akciófilmről lesz szó. Colin Firth, a kimért úriember, most titkos ügynökké változik, Samuel L. Jackson pedig pösze milliomossá. Szórakoztató film az elejétől a végéig. DVD-n már elérhető.

Focus – A látszat csal (akció-romantikus vígjáték)

Szélhámosok, csalók, simlisek és zsebtolvajok világa tárul elénk csupa-csupa nem várt fordulattal, amelyek rendkívül élvezetessé teszik a filmet. Laza limonádé egy nyári estére a Will Smith és a gyönyörű Margot Robbie társaságában. DVD-n elérhető.

Mad Max: a harag útja (Akció-sci-fi)

Ez a film tényleg totálisan őrült, haragos és nagyon hangos. Érdemes megnézni, akár a moziban is. Bár a 3D szerintem egy kicsit felesleges volt, de azért volt egy-két pillanat, amikor átjött az érzés. A látvány elképesztő, és a film már most érezteti hatását a divat és design világában. A sztori pedig nyilvánvalóan ötös. Charlize Theron félkézzel, olajos, leborotvált fejjel is vonzó, Tom Hardy pedig iszonyat sármos. What a lovely day!

Jurassic World (akció-kaland)

Steven Spielberg most 3D-ben is megmutatja, amit a 90-es években 2D-ben megnézhettünk. De ezek a dinók már intelligensebbek, a látvánnyal pedig még többet tudnak játszani. A sztori nem hoz újat, egy dinoszaruszokkal teli, szórakoztató parkban elszabadul a pokol. A Galaxis őrzőiből ismert Chris Pratt most dinoszauruszokra vigyáz. Tipikus nyári mozi.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...