2018.02.05. 10:55:02 8826 287

Figyeljünk a részletekre! – Újabb tippek fekete ruhákhoz, kiegészítőkhöz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még javában tombol a báli szezon, úgyhogy lesz még alkalmunk arra, hogy puccba vágjuk magunkat, és csinos ruhában lejtsünk táncot egy farsangi, alapítványi vagy bármilyen bálon, vagy egy jól megszervezett, esetleg rögtönzött házibuliban.

Nő fekete ruhában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nő fekete ruhában

Mi, nők, ilyenkor képesek vagyunk órákig válogatni, hogy mégis, mit vegyünk fel? Aztán persze a végén majd úgyis arra jutunk, hogy nincs egy göncünk sem, és már rohanunk is, hogy valami újjal, csinossal gazdagítsuk ruhatárunk. A férfiak bezzeg! Csak előkapnak egy inget, nadrágot, zakót, meg persze egy elegánsabb nyakkendőt, és már készen is vannak! Ami biztos, hogy valami fekete tuti lesz rajtunk! Mondom, fekete! És nem sötétszürke!

Ha kifakul…

Sajnos, sokszor előfordul, hogy egy-egy fekete kiegészítőnk, netán egy „egész ruha”, nyakkendő a legsötétebb szín helyett inkább szürkében, vagy a feketéhez valami nagyon hasonló színben pompázik. Van megoldás, hogy megőrizzük, élénkítsük ezt az árnyalatot? Szerencsére, igen!

Csak ha nagyon muszáj!

Szeretjük érezni a frissen mosott ruha illatát, de ha lehet, a fekete ruhaneműket ritkán mossuk. Csakis akkor, ha nagyon szükséges!

Használj „speckó” szert!

Vannak már kifejezetten fekete textíliákhoz való mosószerek, amik kíméletesen bánnak az „érzékeny” színekkel, anyagokkal, így azok tovább megőrzik színüket. A hagyományos mosószerek túl erősek lehetnek a sötétebb árnyalatú ruhákhoz, érdemes váltani ezek mosásakor!

Válogass színek szerint!

Ha nem is válogatsz külön minden színt mosáskor, azért arra ügyelj, hogy a fekete mellé csakis fekete, de legalábbis sötét szín kerüljön a mosógépdobba.

Maradj az alacsonyabbnál!

Ha lehet, 30 ⁰C-nál ne válassz magasabb hőmérsékletet a sötét ruhaneműk mosásához! És jobb, ha a kímélő programot részesíted előnyben!

Ha már szürkében pompázik…

Ha a kiegészítőd, kedvenc ruhaneműd inkább már szürke, mint fekete, akkor vess be ruhafestéket, amit már általában drogériákban is kaphatsz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.