2015.01.20. 19:17:07 4790 28

Fenomenális tisztelgés a zenei zseni, Sting előtt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy zenésznek talán nincs is nagyobb megtiszteltetés, mint az, hogy egy másik, legendás zenész vagy zenekar dalait elénekelhesse az eredeti előadó, és még jó néhány magas rangú vendég előtt. És fordítva is igaz lehet: egy zenésznek nincs nagyobb kitüntetés, mint amikor hasonlóan tehetséges fiatalok éneklik a dalait.

Bruno Mars - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bruno Mars

Zseniális tribute Sting munkássága előtt

Megpróbáljuk beleélni magunkat a feltörekvő, nagyon tehetséges, ám fiatal előadó helyébe, aki Sting dalokat énekelhetett egy hihetetlen közönségnek. Így tisztelgett Bruno Mars:

A rendezvényről, ahol a dalok felcsendültek

A Kennedy Center Honors sorozatban minden évben kiválasztanak 5 előadóművészt, akinek a pályája előtt híres sztárokkal tisztelegnek. 2014 év végén Tom Hanks, színművész, Al Green, énekes, Lily Tomlin, komika, Patricia McBride balerina és Sting volt a meglepett díjazott és kiválasztott.

Sting dalait olyan előadók dolgozták fel az este során, mint például Lady Gaga, Esperanza Spalding, Bruce Springstean vagy éppen a fenti videón is megtekinthető, Bruno Mars.

A fiatal hawaii énekes éppen abban az évben született, amikor Sting a Police együttessel megnyerte az első Grammy-díját, 1985-ben. Essen szó a közönségről is egy picit, hiszen Bruno Mars nem véletlenül áll meg olyan félénken a mikrofon előtt: Tom Cruise, Michelle és Barack Obama, Meryl Streep és természetesen maga Sting is őt hallgatta rengeteg világsztár kíséretében.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...