2022.03.30. 09:25:00 5869 212

Ezzel az 5 tippel felvértezve pikk-pakk eladhatod az ingatlanodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vevőt találni otthonunkra fárasztó és időigényes lehet. Néha még a falak színe is befolyásoló tényező a potenciális vevők számára, azonban pl. a túlzó dekoráció biztos, hogy jelentősen csökkentheti otthonunk értékét.

Lakáseladás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakáseladás

Mielőtt meghirdetésre kerülne ingatlanunk a lakáspiacon, a legjobb, ha egy kis időt töltünk a felfrissítésével. Erőfeszítéseink eredményeként pedig problémamentes és az átlagosnál sokkal gyorsabb eladást könyvelhetünk majd el sikerként.

Koncentrálj a legfontosabb helyiségekre!

Többségünknek a költségvetése és az ideje is korlátozott, így jó ötlet, hogy házunk bizonyos helyiségeit előnyben részesítsük. Azokra a szobákra kell összpontosítani, amelyek a legtöbb ember számára kardinális fontosságúak. Nem kizárólagosan, de általában a nappali és a konyha a legtöbb érdeklődést magának tudható helyiség. Akár néhány új kilinccsel vagy a fal színének megváltoztatásával is versenyben maradhatunk az aktuális trendekkel.
A nappali egyszerű átrendezése a fényképezés erejéig segíthet kiemelni a tér adottságait. A személyre szabott dekorációt jobb semlegesekkel helyettesíteni, hogy a célpiac a tereket minél alkalmasabbnak tartsa.

Legyen fény!

Ha a világítás kellő fényerővel bír, sok mindent nyújthat a potenciális vásárlóknak, beleértve a légies és barátságos érzést. Mivel egyre többen dolgoznak otthonról, a jó világítás és a világos szobák döntő tényezők lehetnek.
Tehát a gyengén megvilágított terek némi változtatási igényelnek: A természetes fény beáramlását akadályozó tárgyakat át kell elhelyezni, és a helyiségben lévő lámpáknak a funkcionalitást kell képviselnie.
Azonban a túl világos hálószoba sokkal inkább dolgozószoba hatását fogja kelteni. A tökéletes hatás keltéséhez érdemes a lakás tulajdonságainak legoptimálisabb fényviszonyok idejére időzíteni a személyes megtekintéseket is.

Rakj rendet!

Egy tiszta és rendezett otthon látványa automatikusan azt a gondolatot sugallja, hogy álmaik otthona kis erőfeszítés mellett elérhető és a rend könnyen fenntartható. Személyes tárgyaink nagy része amúgy sem való idegenek szeme elé.

Ne feledkezz meg a külső környezetről sem!

Amikor a ház vagy a lakás, esetleg annak környéke kopottnak tűnik, akkor nehéz lesz meggyőzni az érdeklődőket, hogy jöjjenek be körülnézni. Az autóbeálló, az árokpart és az előkert rendbetétele sokat segíthet. Ezenkívül még néhány hívogató virágot is kihelyezhetünk, hogy a nézelődők minél otthonosabban érezzék magukat.

Tedd láthatóvá az általad ki nem használt lehetőséget!

Néhány ideiglenes átrendezés óriási változást hozhat. Olyan egyszerű dolgokra gondolj, mint a gyümölcstál a konyhában, a gyönyörű virágok a hálószobában, vagy például a lépcső alatti tér feltárása. Az elegáns íróasztal vagy más jellegzetes bútor kiemelése is elég lehet ahhoz, hogy még jobban elragadja a helyiség a vevőjelöltek fantáziáját.

Forrás: www.womendailymagazin.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...