2015.08.09. 18:33:59 10108 238

Ezt ne mondd, ha a „király meztelen”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismerjük el, a teremtés koronái szeretnek büszkén pózolni a tükör előtt, sőt, nekünk is, hogy ma is milyen rettentően jól néznek ki. Mindezt persze meztelenül, csak hogy teljes legyen a kép. Persze, nekünk szépek mindenhogy. Az apró kis pocakkal, az édes kis bébihájjal az oldalukon.

Meztelen férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meztelen férfi

De vannak dolgok, amiket jobb, ha nem mondasz ki. A dicséret az jöhet, de a kritikát, még ha építő jellegű is, inkább hanyagoljuk. Mindegy, hogy a kapcsolat elején tartunk, esetleg már sok-sok éve vagyunk egy pár. Vannak pillanatok, amikor csak egy édes mosollyal ennyit mondunk: „Te vagy a csúcs, Drágám!”

Vigyázz a szádra!

Jöjjön néhány ártatlannak hitt mondatocska, amit soha ne mondj életed valódi vagy lehetséges férfija előtt!

„Mi lenne, ha ma csak összebújnánk?”

Meg se forduljon a fejedben! Annak oka volt, hogy úgy áll előtted, ahogy Isten megteremtette őt! Alvásra, összebújásra ne is gondolj!:-)

„Az a kis pocak meg mikor került oda?”

Mielőtt kimondanád, nézd csak meg újra! Hát hol látsz Te ott pocakot? Na ugye, hogy sehol!;-)

„Óóó!”

Ez nem rossz, de nagyon figyelj a hangsúlyra! :-)

„A TV-ben? Persze, csak menj, egy kicsit arrébb!”

Ásd el magad azonnal, ha a fenti két mondat a válaszod arra, amikor diadalittasan eléd ugrik, majd magabiztosan feléd fordul: „Látod ezt az izmos férfitestet?”

„Milyen édes!”

Ez mégis hogy csúszhatott ki a szádon! A tengeri malac, az édes! Vagy egy kölyökkutya! De hogy az ő bármelyik testrésze az legyen! Ilyen még csak meg se forduljon a fejedben!

:-), vagyis nevetés

Ez még a „Milyen édes!”-nél is sokkal-sokkal rosszabb! Hát van Neked szíved???

A lényeg persze mindig ugyanaz: életünk párja épp bármilyen formában van, nekünk Ő a legszebb. Pocakkal és a valaha volt izmokkal együtt!:-)

Összeállította: ssz

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szerelem, miért fájsz?” – 2+1 tipp a kíméletes szakításért

A szerelem az élet egyik legcsodálatosabb érzése, amely boldogsággal és teljességgel tölti meg a mindennapokat. Azonban ha az egyik, vagy másik fél részéről elmúlik az érzés, és a kapcsolat eljut a fájdalmas szakításhoz, az általában szomorúsággal és fájdalommal jár, mind az elhagyott, mind az elhagyó számára.

Honnan tudhatod, hogy megismerted a nagy Ő-t? Ezek a lehetséges jelek

Minden ember vágyik arra, hogy szeretve legyen és maga is szerethessen. A szeretetnek pedig sokféle megmutatkozása lehet, melyek közül mi most egyet emelünk ki: a szerelmet. Erről a láthatatlan erőről, amelyről sokan ma is úgy vélekednek, hogy amennyiben igaz és tiszta, még a halálnál is erősebb. Kimondva vagy kimondatlanul még ma is él és virul a nagy ő keresésének izgalmas, személyre szabott, mégis a maga különleges módján, egyetemesnek mondható kalandvágya.

Hogyan lehetünk „elég jó” emberek?

Vannak, akik fáradhatatlanul azon munkálkodnak, hogy minden nappal legalább egy kicsivel jobb emberré váljanak. Bruno Bettelheim a gyermeknevelés terén megkerülhetetlenné vált klasszikusában, Az elég jó szülő c. könyvében, azzal nyugtatja olvasóit, hogy a tökéletes szülői mibenlét hajszolása helyett járhatóbb útnak bizonyul az, ha elég jó szülőkké válunk. Ezzel párhuzamosan feltevődik a kérdés: vajon ugyanígy optimális törekvésnek tekinthetjük az „elég jó emberré” válást is? De mit jelent jó, illetve elég jó embernek lenni? Milyen tulajdonságokkal felvértezetten kell forgolódni a világban ahhoz, hogy valakiről ez a megtisztelő hír járhassa?