2015.06.18. 18:00:00 12153 230

Ezek őrültek! A világ legveszélyesebb motoros versenye
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van motoros ismerősöd? Párod, gyereked motorozik? Az alábbi videókat ne nézd meg! Minden évben megrendezik az Anglia melletti kis szigeten a Man Tourist Trophy utcai motorversenyt, amely az egyik legveszélyesebb a világon. Videók a leggyorsabbakról.

Évről évre egyre gyorsabbak a motorok a versenyen, ez már megszokott. A versenyzők a fizika határait feszegetve faragnak tizedmásodperceket a köridőkön. 2015-ben sincs ez másként, James Hillier a Kawasaki legújabb versenymotorjával 206 mérföld, azaz 331 km/h-s sebességet ért el. (Ne felejtsd, ez egy utcai verseny, gyakorlatilag közúton mennek ennyivel a motorosok, bármilyen baj van, nincs bukótér.)

Ha a fenti videó meghozta a kedved, hogy motoros videókat nézz, kezdd az alábbival. Talán egyik - a Man TT-t feldolgozó - videó sem foglalja össze ennyire jól ezt a versenyt.

Házak, fák, között száguldanak a versenyzők, 200 km/h-s átlagsebességgel. Sajnos igen gyakoriak a balesetek is. Mindenképpen hanggal együtt nézd!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...