2017.04.22. 16:27:47 13429 315

Ez a mi Földünk, vigyázzunk rá! - A Föld napja
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Április 22-én minden évben a Föld napját ünnepeli a világ. Szükség is van rá, hiszen csak egy Földünk van, és egyáltalán nem mindegy, hogy mit hagy itt az utókornak a mi generációnk. Azaz azok az emberek, akik egyre inkább eltávolodnak a természettől - gondoljunk csak a plázázó fiatalokra a kirándulók helyett, a mobiltelefont bújókra a homokozó gyerekek helyett, és az internetfüggőkre a kertészkedők helyett.

A Föld - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Föld

És bevezetésben csak kicsiben beszéltünk, egy-egy apró változásról, amit az egyéneken észlelünk a saját környezetünkben... De a globális környezeti válságot, a klímaváltozást, a növekvő légszennyezést, a pusztító viharokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Látjuk, halljuk, tapasztaljuk, s szomorú a szívünk, hogy még sincs nagy nemzetközi összefogás a jövőért, inkább széthúzás. De bízunk abban, hogy a világ most is - mint mindig - az egyensúlyt keresi, és felnőhet egy olyan generáció, aki tudatosan és tömegesen tesz valamit Földanyáért. Mert ez a mi egyetlen Földünk és ilyen gyönyörű:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...