2018.01.14. 08:27:25 12225 368

Elveszett? Tegyél ellene! – Így nem kallódnak el a zoknik a mosógépben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban általában a párom, vagy az én zoknimra vetette rá magát a híres „zoknieltüntető manó”, mostanában a gyerek aprócska zoknijaiért van oda. Nem egyszer fordult már elő, hogy a mosógépből kiszedve a ruhákat, teregetés közben vettem észre, hogy egy fél pár zoknicska bizony elkallódott.

Páratlan zokni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Páratlan zokni

De nem hagyom magam, mert olyan nincs, hogy zoknik, ráadásul fél pár zoknik csak úgy eltűnnek! Úgyhogy új ötletekkel felvértezve felveszem a harcot a kis „manó” ellen, és harcos anyatigrisként bizony megvédem a családom, és a zoknijainkat, történjen bármi!:-)

Ne tömd tele!

Ha egy mód van rá, nem pakold meg annyira a mosógéped, hogy alig lehessen becsukni az gép ajtaját! A nagy „tumultusban” könnyebben elkallódnak az apróbb ruhaneműk, kicsúsznak a dobból, ami akár a masina meghibásodásához is vezethet.

Zsák, zsák, teli zsák…:-)

Szerezz be egy mosózsákot, amibe a zoknikat, egyéb apróságokat rakhatod mosás közben! Ha nem szeretnél egy ilyenbe beruházni, megteszi egy kiszuperált kispárnahuzat, vagy egy már nem használt harisnyanadrág. Rejtsd ezekbe a zoknikat, és biztos nem kallódnak majd el mosás közben!

Kösd össze!

Nagy valószínűséggel ez a kisebb méretű gyerek zoknikkal nem kivitelezhető, de a felnőtt méretnél alkalmazható módszer. Egyszerűen kösd össze a zoknipárt, és így biztos nem tűnnek majd el a mosógépdobba kerülve! Így a teregetés is könnyebb lesz, hiszen nem kell a teregetni kívánt zokni párját a vizes ruhakupacban keresgélni! Persze, csak ha Te is összepárosítva szereted szárítani a zoknikat!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...