2017.04.09. 14:25:26 11087 226

Éljen az újrahasznosítás! – A régi szemhéjfesték új élete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon szeretek sminkcuccok között kutakodni. A vicces az, hogy nem csak a másokéban, hanem sokszor a sajátoméban is. Olyan kincseket bírok néha felfedezni! És persze ilyenkor kerülnek, vagyis kerülnének kiselejtezésre a régi, már nem használt dolgok. De sokszor nincs szívem kihajítani őket!

Szemhéjfesték és körömlakk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szemhéjfesték és körömlakk

Olyankor persze csak rakosgatom őket, bekerülnek a „Lehet, hogy kidobom!” dobozba, és még vagy fél évig elkerülgetem őket. Nem is értem, miért nem gondolkoztam el eddig ezek újrahasznosításán! A régi, törött púder is feléleszthető, és a megunt szemhéjfesték ideje sem járt még le. Készíts belőle körömlakkot házilag! Így csináld!

A régi szemhéjfesték új élete

A művelethez szükséged lesz:

  • 1 db régi szemhéjfestékre

  • 1 üveg színtelen lakkra

  • 1 db körömlakk ecsetre

  • 1 db csipeszre

  • valamilyen alátétre, vagyis inkább kisebb tálkára

Ha minden megvan, indulhat a művelet! Csepegtess a tálkába egy keveset a színtelen lakkból, majd a csipesz segítségével tedd bele a szemhéjfestéket. A körömlakkecsettel keverd össze alaposan, hogy ne maradjanak benne darabok, és már kenheted is a körmödre az új színt! Ha szeretnéd megbolondítani a legújabb lakkodat, tehetsz csillámport is a keverékbe. Így igazán egyedi lesz!:-)

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...