2015.06.02. 09:31:05 9338 193

Életre kelnek a kutyamesék! Ezeket a videókat imádni fogod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A brit közönség imádta Jules és Matisse történeteit, és nem hiába nyerte meg a furcsa páros a Britain's Got Talent 2015-ös showját május végén. De miért furcsa ez a páros? Jules egy középkorú hölgy, aki nemcsak egy egyszerű kutyakiképző, hanem igazi sztorikat kelt életre a kutyáival. Így már kitalálhattátok, hogy Matisse valószínűleg egy kutya. No de nem akármilyen!

Jules és Matisse | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jules és Matisse | Fotó: youtube.com

Így is el lehet mesélni egy aranyos sztorit!

Matisse, a hétéves Border Collie nem semmi mutatvánnyal rukkolt elő a döntőben, tudniillik egy kifeszített kötélen sétálgatott, és a sztori, ami a mutatványok mögött volt, nos, az sem volt hétköznapi. Nézd meg őket Te is, és ámulj: így is lehet történetet mesélni és kutyákat képezni! Nem is akármilyen hatással.

Egy hasonlóan édes mutatvány Jules-tól és Matisse-tól!

A páros 250 ezer fontot nyert, és ráadásként felléphet a Királyi Varietén, ahol a királyi család tagjainak adhatják elő műsorukat.

Nem Matisse volt az első!

Nem először nyert kutyás páros a tehetség kutató műsorban. 2012-ben egy táncoló kutya, Pudsey volt a befutó.

Forrás: itv.com | Írta: kábé

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...