2022.05.09. 17:48:00 7425 233

Egy kis romantikára vágysz? – Bolondos romantikus filmek a szerelem jegyében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tombol a tavasz, csicseregnek a madarak, süt a nap, felszabadultság, boldogság, szerelem van a levegőben mindenütt. Ha érkezik a májusi eső, vagy pihennétek egy kicsit, esetleg egy kis kikapcsra vágytok a pároddal, a romantikus filmek biztosan segítenek majd a maximális ellazulásban.

Romantikus filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus filmnézés

Mert legyünk bármilyen határozottak, kemények a hétköznapokban, azért romantikára mindannyiunknak szüksége van. Íme, 5 könnyű, hol kicsit vidám, hol kicsit szomorú, de mindenképpen felemelő, és végtelenül romantikus filmes alkotás a habkönnyű kikapcsolódáshoz.

Ahol a szivárvány véget ér

Mielőtt megismertelek

Kedves John!

Éjjeli napfény

A szív hídjai

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...