2016.02.03. 16:53:47 9006 220

Egy ilyen Pinokkió minden barkácsnak kötelező!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már találkoztunk erre a célra szolgáló eszközzel/szerszámmal egy népszerű bútoráruházlánc összeszerelő pakkjában. Igaz, nem jöttünk rá először, hogy mire is jó a kis kütyü. Inkább megijedtünk, hogy kihagytuk valahonnan a bútorból az összeállítás közben. :D Aztán az egyik okos segítő rájött, hogy az ügyes kis műanyag arra való, hogy egyenesen tartsa a szöget és egyben megvédje az ujjunkat a „csapásoktól”.

Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it

Nos, ez a gyerekjátéknak tűnő Pinokkió-figura is ugyanezt a célt szolgálja, csak éppen sokkal menőbb a design! Ráadásul mindenféle méretű szöghöz kérhetjük a segítségét, majd az ujjunk helyett, Pinokkió „orrára” csaphatunk! Ez majd szépen a helyén tartja a szöget, az egyenesen kerül a helyére, és az ujjunk sem sérül meg, ha éppen melléütünk! Zseniális kis szerkezet, amit az izraeli Avihai Shurin, formatervezőnek köszönhetünk! Azt hiszem hamarosan minden barkácsolni szerető, bútorokat gyakran vásároló családnál kötelező darab lesz a szerszámkészletben!

Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-itUjjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?

Habkönnyű tojáslikőrös süti – Nyáresti beszélgetések tökéletes kiegészítője lesz!

Édességre vágysz, de nem akarsz túl sok időt a konyhában bíbelődni? Legyen gyorsan elkészíthető, de a kiadós is? Fel van adva a lecke, de megkíséreljük a lehetetlent, és adunk neked egy szívet melengető, gyorsan elkészíthető, mégis laktató sütit. Csődítsd össze a családot, barátokat, mert pikk és pakk, kész is lesz!