2016.02.03. 16:53:47 4953 215

Egy ilyen Pinokkió minden barkácsnak kötelező!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már találkoztunk erre a célra szolgáló eszközzel/szerszámmal egy népszerű bútoráruházlánc összeszerelő pakkjában. Igaz, nem jöttünk rá először, hogy mire is jó a kis kütyü. Inkább megijedtünk, hogy kihagytuk valahonnan a bútorból az összeállítás közben. :D Aztán az egyik okos segítő rájött, hogy az ügyes kis műanyag arra való, hogy egyenesen tartsa a szöget és egyben megvédje az ujjunkat a „csapásoktól”.

Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it

Nos, ez a gyerekjátéknak tűnő Pinokkió-figura is ugyanezt a célt szolgálja, csak éppen sokkal menőbb a design! Ráadásul mindenféle méretű szöghöz kérhetjük a segítségét, majd az ujjunk helyett, Pinokkió „orrára” csaphatunk! Ez majd szépen a helyén tartja a szöget, az egyenesen kerül a helyére, és az ujjunk sem sérül meg, ha éppen melléütünk! Zseniális kis szerkezet, amit az izraeli Avihai Shurin, formatervezőnek köszönhetünk! Azt hiszem hamarosan minden barkácsolni szerető, bútorokat gyakran vásároló családnál kötelező darab lesz a szerszámkészletben!

Ujjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-itUjjvédő szegeléshez | Fotó: eu.mnkbusiness.com/nail-it

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...