2021.04.20. 14:43:00 9029 257

Egy „apró” trükk, hogy neked is lehessen egy kevés megtakarításod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hányszor fordult már meg a fejedben, hogy a fizetésed egy kis részét bizony érdemes lenne félretenni? Hányszor költötted már el ezt a kigondolt összeget a plusz még egy darab péksütire vagy egyéb nem is létfontosságú ruhadarabra?

Gyűjtögetés malacperselybe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyűjtögetés malacperselybe

Sajátíts most el egy egyszerű és hatékony módszert, amellyel egy kisebb összeget tudsz félretenni pont 12 hónap múlva, így neked is lehet saját megtakarításod! Mindehhez mire is lesz szükséged? Napi (minimum) 100 Forintra!
Havi költségvetésünkben néhány ezer forint nem is fog hiányozni, ha mondjuk, eggyel kevesebbszer rendelsz ételt és helyette valami egyszerűt eszel otthon.

Tedd félre minden nap a megszabott összeget!

Az a legjobb az egészben, hogy a saját bevételeidhez tudod szabni a naponta félretenni szánt összeget, de a 100 Forintos napi értékhatárt nem érdemes lejjebb vinni. Képzeld el, így is kell majd 100 nap ahhoz, hogy 10.000 Ft jöjjön össze a képzeletbeli malacperselyünkben!

Apropó, malacpersely! Aki szereti a retró cuccokat, az bátran szerezzen be egyet! De a színes, aprócska kulccsal zárható kincsesládikák is ugyanolyan jók lehetnek erre a célra.

A modern kor embereinek szintén jó megoldás lehet, ha a megszabott összeget – kéthetente vagy havonta összegyűjtve – megtakarítási vagy alszámlára vezettetik át.

A módszer célja: egy új, hasznos szokás kialakítása

Amikor már rutinszerűen megy az adott összeg megtakarítássá alakítása, tegyél egy még gazdaságosabb lépést! Negyed- vagy félév eltelte után is van lehetőséged emelni a kezdetben megállapított összegen, nem muszáj megvárnod a megtakarítási év lejártát, ez csak attól függ, hogy milyen hamar sikerült szokásoddá tenni a megtakarítási módszert.

Ugye, hogy milyen egyszerű? Csupán egy kis állhatatosság szükséges a részedről hozzá ☺

Forrás: www.womanmagazine.co.uk

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...