2023.08.02. 17:15:00 8586 279

Egészségkárosító elektroszmog? Takargatott probléma vagy tényleg csak vaklárma?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elektromágneses mezők olyan elektromágneses sugárzások, amelyeket például az elektromos áram (távvezetékek), a rádióhullámok, a mobiltelefonok és más elektromos eszközök, valamint adótornyok működése és használata hoz létre. Az elektroszmog egészségügyi megítélése kapcsán számos megoldandó kérdés merül fel tudományos körökben és a társadalmi szinten is.

Antennák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Antennák

Noha néhány korábbi tanulmány azt sugallta, hogy az elektromágneses mezőknek történő kitettségnek lehetnek olyan egészségügyi hatásai, mint például a daganatok kialakulása, az alvászavarok, a krónikus fejfájás, vagy egyszerűen koncentrációs nehézségek, fontos megjegyezni, hogy ezzel szemben sok tanulmány arra jutott, hogy nincs szilárd bizonyíték az elektromágneses mezők egészséget károsító hatásaira.

Még mindig vannak folyamatban az elektromágneses mezők egészségügyi hatásaival kapcsolatban zajló kutatások, így időnként ajánlott tájékozódni az aktuális és megbízhatóbb tudományos ajánlásokról és iránymutatásokról, hogy tájékozott döntéseket tudjunk hozni családunk és a saját egészségünk védelmének érdekében. Jelenleg annyi javasolt, hogy próbáljuk kerülni az elektroszmognak való felesleges kitettséget.
Ha jelentős aggodalom merül fel benned a téma kapcsán, mert a problémakörhöz kapcsolódó tüneteket tapasztalod, érdemes szakemberhez fordulni és a tüneteket teljes körűen kivizsgáltatni.

Korábbi kutatások és tanulmányok során az elektromágneses mezők egészségkárosító hatásaira vonatkozó, ám a mai napig vitatott megállapítások:

  • Az elektromágneses mezők (Wi-Fi router, mobiltelefon) alvászavarokat okoznak.

  • A mobiltelefon használata agydaganatot okoz.

  • A nagyáramú elektromos vezetékek környezetében magasabb a gyermekkori leukémia kialakulásának kockázata.

A több évtizedes vita során még mindig nem sikerült egyértelműen bizonyítani, hogy a fent említett egészségügyi problémák és az elektroszmog között valódi ok-okozati összefüggés áll-e fent.

Forrás: www.betterhealth.vic.gov.au

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...