2018.08.07. 17:58:35 11393 351

Egész éjjel keresték az eltévedt családot Szögligetnél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hajnalban megtalálták azt a családot, amely hétfő este, kirándulás közben tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szögliget melletti erdős területen. Keresésük egész éjszaka folyt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel kedden.

Aktív családi kikapcsolódás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aktív családi kikapcsolódás

Dobi Tamás kiemelte, a 34 éves apa, a 31 esztendős anya, valamint két gyermekük, egy ötéves kisfiú és egy hároméves kislány kirándulni indultak, ám a megbeszélt vacsoraidőre nem tértek vissza a szállásukra.

A szállásadók azt feltételezték, hogy mivel vendégeiknek nincs helyismeretük, eltévedtek az erdőben, így bejelentést tettek a rendőrségen.

Dobi Tamás hozzátette: először telefonon és a közösségi hálón próbáltak kapcsolatba lépni velük, ám egyiken sem voltak elérhetők, ezért rendőrök, természetvédelmi őrök és katasztrófavédelmi szakemberek alkotta kutatócsoport indult gyalogosan és járművel a nyomukba.

Az eltévedt családot végül ma hajnalban, kevéssel három óra után találták meg, egy esőbeállóban húzták meg magukat. Fáztak és elfáradtak, de épségben tértek vissza szállásukra - közölte a sajtóreferens.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...