2019.04.15. 17:48:30 9585 304

Dobd fel az egyszínű színes tojásokat, kézügyesség nélkül is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rajtad a sor, hogy vendégül lásd a társaságot húsvétkor? Semmi gond! Szemezgess az ünnephez kapcsolódó gyorsan és egyszerűen elkészíthető receptjeinkből és készíts el párat a húsvéti dekorációs ötleteinkből! S hogy azok is ki tudjanak tenni magukért, akik a csináld magad részben kevésbé ügyesek, díszíthetik az ünnepi asztalt a következő módokon felturbózott főtt tojásokkal.

Vicces és egyszerű tojás dekoráció húsvétra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces és egyszerű tojás dekoráció húsvétra

Tökélyre fejlesztetted a tojásfestés tudományát, és nálad a legpirosabb és legfényesebb a hagyományos piros tojás, mert egyéb módon nem megy a dekorálás? Vagy te inkább az vagy, aki a legnaturálisabb „festékeket” használod az egészség kedvéért, de kicsit csalódottan nézegeted a végeredményül kapott bágyadt színeket? Bármi is az oka annak, hogy unalmasnak érzed a szokásos festett tojáskáidat, tippjeinkkel nagyon egyszerűen feldobhatod azokat.

3D megoldások:

1. Viaszpöttyök

Kapd elő és gyújtsd meg a megmaradt (adventi) gyertyacsonkokat! A szokásos eljárást megfordítva a tojásfestés után csurgass csak az olvadt viaszból a tojásra, és ne is kapard le a térbeli hatás kedvéért.

2. Papírrátétek

Ehhez a projekthez érte meg elrakosgatni a gyerekek után maradt színes papírlapok ilyen-olyan maradékait. Csak vágj ki apró nyuszi fejeket, virágokat, pilléket vagy szívecskéket és kissé fajtogasd meg ezeket, hogy hatásosabbak legyenek, majd egy csepp ragasztóval tetszés szerint ragasztgasd rá a tojásokra mindet.

TIPP: Ezzel a technikával létrehozhatsz a húsvéthoz kötődő állatkákat imitáló kedves dekorációt is. A bárányhoz csak egy kis pamacsnyi vattát kell az alapanyagok közé csempészni! Az arcok megrajzolásához pedig használható a filc.

3. Konfetti „fészek”

A tojások alsó egyharmadát kend be vékonyan ragasztóval, majd a következő és végső lépésnél merítsd bele a ragasztós részt színes, arany vagy ezüst konfettibe. Más, otthon lévő apró kis díszítőelemeket is használhatsz a konfetti helyett, mint például aprócska gyöngyöket!

Modern megoldás időhiányosoknak:

A tini lányok anyukái itt most előnyben vannak, mivel csak a fesztiválszezonból megmaradt csillogó és fényes tetkó-matricákat kell előkeresniük a fiókból, a többieknek sajnos lesz egy útjuk a legközelebbi drogériába.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...