2018.05.01. 08:06:56 10781 311

Dekoratív és funkcionális! - 5 szuper ötlet rendszerezéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó esetben a tavaszi nagy takarításon már túl vagy, és sikeresen lomtalanítottál, azonban még előfordulhat, hogy akadnak “ sötét foltok” a lakásban. Nehéz mindennek megtalálni a végső helyét... Nem kell azonban megijedni, egy-két okos rendszerezőt segítségül hívva, nemcsak rendezett, hanem stílusos is lesz a lakás.

Befőttes üveg rendszerezéshez - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Befőttes üveg rendszerezéshez

1. Befőttes üveg

Sok mindennek nyújthat végső nyugvó helyet egy befőttes üveg. Nemcsak a konyhában, a spájzban, de akár a nappaliban, dolgozó szobában vagy a hálóban is. A legjobb pedig az, hogy ezzel a megoldással két legyet ütsz egyszerre: az apró dolgoknak meg lesz a helye, és még csinosan is mutat majd.

2. Fedőtartó

Egy fedőtartóval rendszerezheted akár a kis neszesszer/ borítéktáska gyűjteményed, és simán kint hagyhatod egy polcon!

3. Süteményes doboz

A sütis dobozokban a teafilterektől a fűszerekig bármit tárolhatsz. A szép színes vagy éppen átlátszó dobozokat nem kell elrejtened szem elől, ha valami olyasmit raktál bele, ami jó lenne, ha kéznél lenne.

4. Faládák

Ha nincs spájzod, akkor is használhatsz csinos faládákat a konyhában. Ebbe beleteheted a krumplit, zöldségeket, vagy amit csak szeretnél.

5. Mágnescsík

Egy mágneses csík vagy lemezdarab jó szolgálatot tehet a konyhában vagy akár a fürdőszobában is, és könnyedén lehet a design része. Kések, ollók - bármilyen fém eszköz - rátehető, ezek nem fognak elkallódni és mindig kéznél lesznek.

Mágnes csíkok | Forrás: jamonkey.comMágnes csíkok | Forrás: jamonkey.com

Forrás: https://www.goodhousekeeping.com/home/tips/g1310/home-organizing-hacks

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában