2018.09.05. 13:42:29 8166 243

Daniel Craig nyomozó lesz Rian Johnson új krimijében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az új Star Wars-trilógia előtt Rian Johnson még belevág egy független produkciójú krimibe, amelynek főszerepét Daniel Craig alakítja majd - értesült a Variety.com.

Daniel Craig, Madame Tussauds Wax Múzeum., Bécs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Daniel Craig, Madame Tussauds Wax Múzeum., Bécs

Craig leszerződött a 25. James Bond-filmre, de Danny Boyle rendező menesztése miatt a 007-es filmsorozat jubileumi epizódja csúszik, úgyhogy lett egy kis ideje.

Rian Johnsonnak ez most épp jól jött, mivel alkotótársával, Ram Bergmannal csak később kezdik forgatni a tavaly a Disneynél bejelentett új Star Wars-trilógiát, így addig még elkészítik a Knives Out című filmjüket független produkcióban.

Johnson legutóbb a Star Wars: Az utolsó jedik című kasszasikert rendezte, amely világszerte 1,3 milliárd dolláros jegybevételt hozott a Disneynek.

A Knives Out című filmet egy új produkciós cég finanszírozza, amelynek alapítását a héten megnyíló Torontói Filmfesztiválon jelenti be Johnson és Bergman.

Craig ötödik Bond-szerepére készül, korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre - A Fantom visszatér című Bond-filmekben alakította a titkos ügynököt.

A brit színész, akinek éppen a napokban született meg kislánya Rachel Weisz színésznőtől, tavaly két független produkcióban is szerepet vállalt: a Los Angeles-i zavargásokról szóló, Lázadók című drámában és a Logan Lucky - A tuti balhé című, Steven Soderbergh rendezte bűnügyi komédiában. Szerepelt már egyébként Star Wars-filmben is: a J. J. Abrams rendezte Star Wars: Az ébredő Erőben rohamosztagost játszott.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...