2017.06.03. 09:17:55 11119 284

Csúcstechnológia, ami helyetted porszívózik!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Állandóan a monitort bámulod? Nem tudsz elszakadni a telefonodtól vagy a videó játékoktól? Fél perc alatt rendbe raksz bármilyen gépet? Együtt élsz a technika legújabb vívmányaival? Minden érdekel, ami fura, új, hihetetlen vagy látszólag lehetetlen? Nincs az az informatikai újdonság, aminek ne olvasnál utána ? Olyanokkal érzed magad jól, akiknek érdeklődése és nyitottsága közelít a tiédhez?

LG HOMBOT robotporszívó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com LG HOMBOT robotporszívó

A technika ördöge vagy, épp ezért nem meglepő, ha környezeted is a pokolhoz hasonlít. Egy levetett ruhadarab a fotelbe hajítva, néhány használt tányér az ágy alatt... Ismerős? Bár megszállottan szereted a kütyüket, a porszívót mégis nehezedre esik elővenni a helyéről. Miért pazarolnád takarításra az értékes idődet, amit újabb felfedezéseknek is szentelhetsz.

De mi van akkor, ha mutatunk egy olyan kütyüt, ami felcsigázza a fantáziád, ráadásul még hasznodra is válik? Lépj be a robotok világába, és ismerd meg az LG HomBot robotporszívóit!

Tudod, kellemest a hasznossal…

Ha már úgyis a telefonod bújod

LG HOMBOT robotporszívóLG HOMBOT robotporszívó

LG Smart ThinQ magyar nyelvű alkalmazás - Lépj kapcsolatba robotoddal bárhol, bármikor. Csatlakozz az LG okosotthon világába, és indítsd el a takarítást az okostelefonodról bárhonnan. Add meg a takarítási időpontokat, válassz a 6-féle takarítási mód közül és nem kell mással foglalkoznod.

Lesd meg, mi történik otthon

A Home View funkció segítségével a robotporszívó elején elhelyezett kamerán keresztül megfigyelheted az otthonodat. Az LG HOM-BOT Home Guard+ robotporszívót valós idejű adatkapcsolatának segítségével a távolból irányíthatjuk. Bárhol vagyunk, az alkalmazáson keresztül bármikor élőben belepillanthatunk a robot elején lévő kamerákon keresztül otthonunkba.

LG HOMBOT robotporszívóLG HOMBOT robotporszívó

A robot vigyáz a lakásra

A Home Guard biztonsági kameraként extra nyugalmat nyújt, mert ha a LG HOM-BOT Home Guard+ VR9647PS mozgást érzékel a lakásban 5 képből álló fotósorozatot küld az okostelefonodra. Biztonságban tudhatod lakásodat akkor is, ha üzleti útra vagy éppen nyaralni mész.

Okosan és gyorsan tanul

Az LG HOM-BOT Home Guard+ VR9647PS robotporszívó eltárolja a takarítási területen található tárgyak, lépcsők helyzetét, szegélyeket és sarkokat, ami alapján egy virtuális térképet hoz létre. Ehhez igazítja az LG HOM-BOT Home Guard+ VR9647PS az érzékelőit és sebességét, s így minimalizálja az ütközések számát.

Brutál jól takarít

Takarítási minőségben egy hagyományos porszívó fel sem tudja venni vele a versenyt. Hat teljesen automatikus és egy manuális üzemmód gondoskodik a lehető leghatékonyabb takarításról. Az LG HOM-BOT robotporszívó minden nap elvégzi egy előre beállított időpontban a takarítást. Így képes folyamatosan tisztán tartani otthonodat.

Szőnyegek sem okoznak neki kihívást!

Ha a HOM-BOT SQUARE szőnyegre lép, a turbó üzemmód automatikusan bekapcsol. Ez a Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál módba, amint a robot elhagyja a szőnyeget.

LG HOMBOT robotporszívóLG HOMBOT robotporszívó

Automatikusan visszatér a helyére

Ha a HomBot Square robotporszívót elmozdítjuk arról a helyről, ahol takarított, a készülék automatikusan megkeresi ezt a korábbi helyét és visszatér arra a területre, amit még nem fejezett be.

A HomBot Square imádja az állatokat

LG HOMBOT robotporszívóLG HOMBOT robotporszívó

A kisállat kefével hatékonyan távolítja el a kisállatok szőrét a padlókról. A porszívó különleges kisállat keféjének köszönhetően nem kell többé az állatszőr összeszedése miatt aggódnod - a kefe extra sűrű szálai gond nélkül szedik fel a szőrszálakat.

Pofon egyszerű karbantartás

A robot karbantartása, a portartály kiemelése és kiürítése mindig az LG HOM-BOT SQUARE erősségei közé tartozott. A robotporszívó mindennapi karbantartása könnyű, mert robotporszívó tetején a portartály egyszerűen kivehető és kiüríthető anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnunk annak tartalmához.

A portartály kapacitását megnövelték (0,6 liter), így több szemét és por fér el benne, mint a korábbi modellekben. A portartály tetején most is ott van egy kis tisztító kefe, ami mindig kéznél van a

LG HOMBOT robotporszívóLG HOMBOT robotporszívó

HEPA szűrő és a tartály tisztítására.

Összegezve:

Imádni fogod az LG HOM-BOT Home Guard+ minden pillanatát. Ez nem csak egy kütyü, ami egy idő után haszontalanul hánykolódik majd a szekrény mélyén. Az LG HOM-BOT Home Guard+robotporszívó hosszú éveken át nyújt majd neked örömet, tisztaságot és szabadidőt.

2017-ben 5-db új LG robotporszívót dobott piacra az LG. Mind az 5 különleges valamiben, ha tetszett, amit eddig láttál, akkor érdemes megnézned őket és kiválasztani, ami leginkább hozzád és a lakásodhoz illik: robotguru.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!