2015.04.12. 19:22:31 11623 285

Csinálj viccet a pénzgyűjtésből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Félrerakni nem könnyű. Vagy azért, mert éppen nincs egy huncut felesleges forintunk sem. Ha meg épp van, akkor jön a „Majd a következő hónaptól elkezdek takarékoskodni!” szöveg, ami persze jó ideig nem jön el. Ha Te is épp ebben a fázisban vagy, jöjjön néhány motiváló persely, hogy könnyebben rávedd magad a spórolásra.

Malacpersely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Malacpersely

Ha épp abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy megteheted, hogy minden hónapban megspórolj néhány száz és/vagy ezer forintot, és már van is egy kisebb mértékű, de rendkívül határozott elképzelésed is, hogy mire fogod költeni, ne habozz beszerezni egy motiváló „pénznyelőt”. Talán nagyobb kedvvel csinálod a gyűjtést, csoportosítod át a kiadásaidat, ha ilyen vicces perselyekbe gyűjtheted a pénzedet.

Aki számon tartja

Csak precízen | Forrás: www.tvn.huCsak precízen | Forrás: www.tvn.hu

Hogy le ne gatyásodj!

Véd a legatyásodás ellenVéd a legatyásodás ellen

Hogy egyértelmű legyen

Csak „igazságosan” | Forrás: bonuszshop.comCsak „igazságosan” | Forrás: bonuszshop.com

Ha nagy a baj

Vészhelyzet esetén betörni! | arvilag.huVészhelyzet esetén betörni! | arvilag.hu

Hogy pénzed mindig biztonságban legyen

Gyűjts széfben! | Forrás: keptaram.huGyűjts széfben! | Forrás: keptaram.hu

Ha nosztalgiáznál gyűjtögetés közben

Ugye Neked is volt ilyen? | Forrás: kreativjatek.huUgye Neked is volt ilyen? | Forrás: kreativjatek.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Ezek a világ legélhetőbb országai 2024-ben

Vajon milyen tényezők szükségesek ahhoz, hogy egy országról általában kijelenthető legyen az, hogy: „élhető”? Ez a kifejezés olyan szempontok kombinációjaként értendő, amelyek nagyban hozzájárulnak az ott élők életminőségéhez és jólétéhet.