2015.04.12. 19:22:31 11580 285

Csinálj viccet a pénzgyűjtésből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Félrerakni nem könnyű. Vagy azért, mert éppen nincs egy huncut felesleges forintunk sem. Ha meg épp van, akkor jön a „Majd a következő hónaptól elkezdek takarékoskodni!” szöveg, ami persze jó ideig nem jön el. Ha Te is épp ebben a fázisban vagy, jöjjön néhány motiváló persely, hogy könnyebben rávedd magad a spórolásra.

Malacpersely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Malacpersely

Ha épp abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy megteheted, hogy minden hónapban megspórolj néhány száz és/vagy ezer forintot, és már van is egy kisebb mértékű, de rendkívül határozott elképzelésed is, hogy mire fogod költeni, ne habozz beszerezni egy motiváló „pénznyelőt”. Talán nagyobb kedvvel csinálod a gyűjtést, csoportosítod át a kiadásaidat, ha ilyen vicces perselyekbe gyűjtheted a pénzedet.

Aki számon tartja

Csak precízen | Forrás: www.tvn.huCsak precízen | Forrás: www.tvn.hu

Hogy le ne gatyásodj!

Véd a legatyásodás ellenVéd a legatyásodás ellen

Hogy egyértelmű legyen

Csak „igazságosan” | Forrás: bonuszshop.comCsak „igazságosan” | Forrás: bonuszshop.com

Ha nagy a baj

Vészhelyzet esetén betörni! | arvilag.huVészhelyzet esetén betörni! | arvilag.hu

Hogy pénzed mindig biztonságban legyen

Gyűjts széfben! | Forrás: keptaram.huGyűjts széfben! | Forrás: keptaram.hu

Ha nosztalgiáznál gyűjtögetés közben

Ugye Neked is volt ilyen? | Forrás: kreativjatek.huUgye Neked is volt ilyen? | Forrás: kreativjatek.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Baleset? Internetes csalás? Fizetési meghagyás? - Mire elég egy jókor jött jogi tanács?

Az életben szinte naponta történnek velünk olyan események, amikor sokat segíthet, ha tisztában vagyunk jogainkkal. Dolgozunk, utazunk, nyaralunk, vásárolunk, étterembe, színházba járunk. Amikor minden rendben van fel sem merül bennünk, hogy sokszor bizony csak a szerencsén múlik, hogy nem kerülünk nehéz helyzetbe. De a szerencse forgandó, a baj nem válogat. Ha pedig megtalál, akkor jól jöhet, ha van valaki, akire számíthatunk. - A Jog365 szakértőjének írása.

A tökéletes frizura titka? - 2+1 mondat, amit soha ne mondj a fodrászodnak

Eljöhet az az időszak az életünkben, amikor fodrászhoz menni felér egy wellnesshétvégével (és van olyan is, hogy már a hajmosás is ilyen:)). Ilyenkor ellazulunk, teljesen rábízzuk magunkat a másikra, nevetgélünk, csacsogunk… és sokszor olyan csúszik ki a szánkon, ami könnyen a frizuránk életébe is kerülhet.

A gyöngyhalászok bizarr munkanapjai és gyakori végzetük: a fűrészfogú halál

A drágaköveiről egykor híressé vált Ceylon szigete később a gyöngyhalászatnak adta át a stafétát. Hajdanán a nemesgyöngy-halászatra specializálódott bennszülöttek egy cápabűvölő jelenlétével és bátorításával ugrottak be a vízbe, hogy kagylózsákmánnyal a kezükben térjenek vissza a hajóra. A halászok által összegyűjtögetett kagylókat felhalmozták, majd elárverezték. A felvásárlók sokat kockáztattak ezzel az üzlettel, hiszen rengeteg kagylóban nem lelték meg a gazdagság forrásaként számon tartott gyöngyszemet. Ám a kereskedők kockázatvállalása eltörpült az életüket minden nap kockára tevő gyöngyhalászokéi mellett.