2018.10.27. 15:19:31 9996 314

Csináld magad égősor!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az égsorokat nem lehet megunni, és szerencsére már nem csak a karácsonyi ünnepkörhöz köthetjük, manapság szinte nincs olyan területe az életünknek, amikor ne jönne jól egy szépen szabott kis égősor a hangulatos miliő megteremtéséhez.

Égősor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Égősor

Gondoljunk csak a nyári lampionokra a kertünkben, az őszi leveleket imitáló színes égősorokra a teraszon; megannyi ötlet van ma már. Természetesen ha a szezonális formavilágú égőkre gondolunk, akkor mostanában bizony rengeteg töklámpásos, szellemes, vicces-ijesztő lámpások jönnek szembe velünk a boltok polcain, minekutána nemsokára itt van Halloween. Node nem szükséges ám hipermarketbe rohanni azonnal, simán-lazán otthon is meg tudjuk faragni a magunk – például – tökös égősorát.

Amire szükségünk van hozzá

  • 1 használaton kívüli ledsor
  • pingponglabdák (amennyi égő van az égősoron)
  • éles eszköz (kés, szike, esetleg olló)
  • akrilfestékek (narancs, barna, vagyis „tökszínek”)
  • ecset
  • saslikpálca, vagy hurkapálca

A pingponglabdákat egyesével kifúrjuk, de csak akkora likat ejtsünk egy-egy labdán, amivel nem fog az égősorról lecsúszni. Ha ezt sikerült balesetmentesen véghezvinni, a saslikpálcára döfjük rá, és fessük be úgy, mintha egy narancssárga tök lenne. A befestett labdával együtt a pálcát szúrjuk bele mondjuk egy tojástartóba, és hagyjuk alaposan megszáradni. Miután legalább egy órán keresztül száradt, a labdákat szépen egyesével felhúzkodjuk a ledsorunkra.

Tipp: ha nem elég a szimplán tököt imitáló, narancssárga gömbsor, festhetünk vigyorgó tök arcokat a gömbökre fekete festékkel.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...