2021.04.21. 12:45:00 8168 231

Csillagokba írt fajtaajánló: Ez a kutya a legjobb barátod! 2/2
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A leendő kutyatulajdonosok számtalan kérdést feltesznek, mielőtt kiválasztanák a számunkra tökéletes fajtát. Kevesen tudják, de a csillagok is segíthetnek eldönteni ezt a lényeges kérdést!

Gazdára váró kölyökkutyák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gazdára váró kölyökkutyák

A második hat csillagjegynek ajánlható 2-2 kutyafajtával folytatjuk a tegnap megkezdett sort. Ne feledd, ez egy, az általános fajtajellemzők figyelembevételével létrehozott kötetlen ajánlás, azonban minden egyes kutya más és más, ahogy mi emberek is különbözünk az adott csillagjegyeken belül.

MÉRLEG

A békeszerető jegyhez tökéletesen passzol a kínai palotákban is közkedvelt, elbűvölő és szelíd kutyafajta a Shih Tzu. Egy másik nyugodt természetű, bár külsőleg nem túl barátságosnak tűnő kutya a bulldog is boldogan lehetne a Mérleg ölebe.

SKORPIÓ

Az elegáns dalmata aktív és kitartó jellemének nem okoz kihívást levenni lábáról a Skorpiót. Másik ajánlható kutyafajta az Amerikai Staffordshire Terrier, aminek erős és szenvedélyes gazdára van szüksége, hogy kellőképp szocializált legyen.

NYILAS

A jó hangulatot kedvelő csillagjegynek egy huncut társra van szüksége, jó választás neki a Lhasa Apso, amelyik szeret a figyelem középpontjában lenni. Azonban a játékos és kissé meggondolatlan tacskó kutyákkal sem lesz egy unalmas pillanatuk.

BAK

Figyelmes, alkalmazkodó és jó természetű. Most nem a Bakokról van szó, hanem a nekik való kutyáról! Tökéletes négylábú válhat számukra egy Shiba Inu kölyök. Az elkötelezett csillagjegy képes úgy idomítani az intelligens shar pei kutyákat, hogy az egyiküknek se legyen unalmas foglalatosság.

VÍZÖNTŐ

A bohókás külsejűre fazonírozott uszkár egy nagyon okos és nyugodt kutyának bizonyul, amelyik képes kicsalni a félénk Vízöntőket a csigaházukból. Odaadó társnak bizonyul ennek a zodiákus jegynek a Cardigan Welsh Corgi: A jól szocializált mókás fülű négylábúak más kutyafajtákkal és a kisgyermekekkel is jól kijönnek.

HALAK

Ki segíthet abban az érzékeny Halaknak, hogy ne vegye túl komolyan az életet? Egy élénk kis csivava! Az apró termetű kutya hatalmas személyiséggel rendelkezik. Ugyancsak kiváló választás ennek a csillagjegynek a barátságos és kötelességtudó vizsla. A megfelelő mennyiségű testmozgás ezzel a fajtával borítékolható lesz.

Forrás: www.familyminded.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...