2022.04.18. 17:47:16 7675 279

Cseréld le a poharadat! – Nem az éjjeliszekrényen a helye!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az esti rutin része, hogy lefekvés előtt egy pohár vizet teszel az éjjeliszekrényedre, hogy ha éjjel megszomjaznál, ne kelljen félálomban a konyhában kutatnod érte? Meglehet, egy érdekes okból ki kell iktatnod ezt az esti mozzanatot…

Víz poharakban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Víz poharakban

Vannak dolgok, tevékenységek, melyekről évek múltán derül csak ki, hogy nem kifejezetten tesz jót az egészségünknek. Ha nem is jelentenek életveszélyt, azért érdemes megpróbálni kiiktatni őket az életünkből, csakúgy, próbaképpen. Mert az, amit hosszú évek óta csinálsz, nem biztos, hogy a legjobb Neked.

Mi a baj az éjjeliszekrényen tartott vízzel?

Az éjjeliszekrényen, vagy éppen a konyhaasztalon hagyott víz ugyan mindig kéznél van, ám hátránya, hogy az a víz bizony már korántsem tiszta. Mivel több órát áll lefedetlenül, így nemcsak a por, akár baktériumok, a levegőben található különböző szennyeződések is belekerülhetnek a vízbe, ami nem biztos, hogy egészségünk szempontjából épp a legjobb.

Mi a megoldás?

Azért nem kell kétségbeesni, nem kell szomjúságtól szenvednek egész éjszaka!:-) Pohár helyett tegyél egy vízzel teli flakont az éjjeliszekrényedre, és abból igyál, ha megszomjaznál az éjszaka.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...