2022.02.17. 09:30:00 6043 212

Csenj magadnak egy kis extra szabadidőt, és bármit megtanulhatsz a netről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új készségek online elsajátítása - azon kívül, hogy nagyon hasznos előnyt jelenthet a munkaerőpiacon - kimondottan időhatékony foglalatosság! Ha nem kell otthonunkból kimozdulni egy-egy új képzés maitt, azzal rengeteg időt és utazási költséget is megtakaríthatunk.

Tanulás az internetről - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tanulás az internetről

Az online tanfolyamok nagy része lehetővé teszi, hogy saját tempónkban haladjunk a tananyaggal, mármint ésszerű határidőn belül. De szintúgy sokat fejleszthetünk magunkon ingyenes bemutató anyagok tanulmányozásával. Amennyiben el tudsz csípni a hétből néhány órányit önképzésre, az alábbi területeken érdemes keresgélned az online tanuláshoz:

1. Excel ismeretek

Úgy tűnik, hogy a függvényekkel és makrókkal teletűzdelt táblázatok sohasem mennek ki a divatból, bármekkora is egy vállalat kimutatásokra és adatok rendszerezésére biztosan szükség lesz. Az alapvető táblázatkezelés pedig hamar felfejleszthető egy sokkal haladóbb szintre.

2. Nyelvtanulás

Szóban és írásban aktív nyelvismeret… hányszor is tettél félre ezen szavak miatt egy-egy állásajánlatot? Ideje értékesebbnek érezni magad, ezért az angolt vagy németet középszinten érdemes lenne elsajátítani, és ha már belejöttél, csapj még hozzá valamilyen kevésbé elterjedt idegen nyelvet!

3. Videókészítési ismeretek

Legyen szó online marketingről vagy közösségi felület menedzseléséről, az ütős és lényegre törő videótartalom kötelező elem. A videószerkesztő programok működésének megismerésén túl a hatásos történetmesélési képességünket is fejlesztenünk szükséges.

4. Grafikai tervezés

Kreatívabb munkára vágysz? Legyen a hobbid a hivatásod! Nagyon keresettek most az újító és egyedi logók, bannerek és hasonló képek, hiszen a weboldalakon túl a közösségi média hirdetési felületein is kapóra jönnek. Terjeszd ki ismereteidet a színek, az elrendezés és a tipográfia terén!

5. UX tervezés

Aki nagyban és összefüggéseiben szeret gondolkodni, annak tökéletes terület az a fajta webdesign, amelyik magába foglalja a piackutatáson át a stratégián keresztül a termékfejlesztésig a folyamatokat. Ez pedig amiatt ilyen trendi, mert ennek célja a felhasználók pozitív élményének megteremtése, ami által a vállalatok versenyelőnyre tehetnek szert.

6. Cloud computing

Az IT-vénával megáldottak most nyeregben érezhetik magukat ugyanis nagy a kereslet hozzáértő szakemberekre, főleg, ha az illető jártas a felhő alapú számítástechnikai területen. Ehhez a haladó szint mellett bevezető tanfolyamok is rendelkezésre állnak, ha pályát módosítanál.

Forrás: www.indeed.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?