2016.09.12. 13:38:01 12898 339

Csak 3 nap a sorsolásig – Köszönjük, hogy velünk játszol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeptember 15-én sorsolunk, ezt talán minden lelkes PROAKTIVdirekt játékos tudja. Mindössze három nap van már csak hátra eddig az időpontig, így épp itt az ideje, hogy rápillants játékos profilodra, és még tovább növeld a lehetséges nyereményed, akár 10.000.000 forintig!

Online nyereményjáték nyertesek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Online nyereményjáték nyertesek

Felkészülni! Vigyázz! Kész! Sorsolunk!

A sorsolás napját mindig izgalommal várjuk, hiszen egy szezon lezárul, és mi is egy újabb, boldog nyertest köszönhetünk, ami mindig nagy öröm számunkra. Ez azonban nélkületek nem menne, így szeretnénk megragadni az alkalmat, és megköszönni, hogy velünk játszotok, olvassátok magazinunkat és megosztjátok ismerőseitekkel is az élményt! Észrevehetted azt is, hogy új partnerakciókkal bővült közben a játékok sora, érdemes ezekben is részt venni, hogy még tovább növeld a megnyerhető összeget!

1.000.000 Ft nyereménynövelést is kisorsolunk!

Több partnerakcióhoz is csatlakozhatsz, és így több legyet üthetsz egycsapásra! Egyrészt a PROAKTIVdirekt nyereményszámlád összegét akár 1.000.000 Ft-tal is növelheted, mivel a partnerakciók résztvevői között nyereménynövelés sorsolunk ki; másrészt megnyerheted az általuk felajánlott nyereményeket is!

Ha még nem regisztráltál akkor itt töltsd kia PROAKTIVdirekt regisztrációs űrlapját, ha már regisztráltál nálunk, akkor bejelentkezés után itt találod a többi partnerakciónkat!

Mikor lesz a következő sorsolás?

Szeptember 15-én megtudjuk ki nyári nyereményjátékunk nyertese, aki virtuális forintjait végre teljes valójában láthatja, de ha nem te vagy a szerencsés, akkor sincs okod az elkeseredésre! Még pedig azért, mert a játék tovább folytatódik, és az őszi szezonra tovább viheted magaddal az eddig összegyűjtött összeget, hogy karácsony előtti sorsolásunkon megnyerhesd! Izgalmas, nem igaz? Csak így tovább, játssz velünk ősszel is!

Sok szerencsét mindenkinek!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...