2015.01.06. 18:37:08 3658 16

Cameron Diaz férjhez ment
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A 42 éves színésznő végre megtalálta a boldogságot, ahogy a People magazin egyik forrása is fogalmazott. Választottja nem más, mint Benji Madden, a Good Charlotte amerikai zenekar 36 éves gitárosa. Még egy éve sem randevúznak, az eljegyzés pedig pár hete volt.

Cameron Diaz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cameron Diaz

Jól kezdődik az év a sztárpárosnak - írja a People magazin, és milyen igazuk van. Hétfőn este egy meghitt szertartás keretében mondta ki a boldogító igent Cameron Diaz és Benji Madden. A pár május óta randevúzik, az eljegyzést karácsonykor tartották, az esküvői előkészületeket pedig úgy tűnik, hogy pár hét alatt lezavarták. Bár Cameron Diaz korábbi nyilatkozatai alapján ez nem meglepő, hiszen a színésznő a spontán ötletek híve és nem szeret előre tervezni.

Szerelmüket szűk körben ünnepelték, de a vendéglistáról természetesen nem hiányozhattak a hírességek sem. Ott volt például Drew Berrymore, Joel Madden és Nicole Richie is.

A pár azt nyilatkozta, hogy ennél boldogabban nem is vághatnának bele közös útjukba, a családjukkal és barátaikkal körül véve. A ceremónia hétfőn este volt Cameron Diaz Los Angeles-i rezidenciáján.

Forrás: people.com, Lehren Hollywood

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Érzelmi intelligencia megnyilvánulások a mindennapokban

Az érzelmi intelligencia mibenléte évek óta a figyelem középpontjában van. A populáris kultúrában számos podcast, könyv – köztük néhány bestseller – és beszélgetés témája volt ez a viszonylag újszerű, nagy sikert arató fogalom. A szakemberek meglátása szerint az intelligencia ezen típusa mind a magánéletben, mind pedig a szakmai szférában rendkívül fontos.

Írd felül a negatív gondolati mintákat

A gondolati mintáink nagymértékben befolyásolják a viselkedésünket, az érzelmeinket és a mentális egészségünket egyaránt. A legtöbb ilyen minta szinte automatikusan működik a mindennapjainkban, és amennyiben nem értjük meg, illetve nem vesszük át az irányítást, úgy erőteljesen éreztetik káros jelenlétüket életünk minden területén.

Impulzív vagy? Így kezeld az indulataidat

Még az alapvetően szelíd természetű, türelmes emberek is kerülhetnek néha olyan helyzetbe, ahol hevesen, lobbanékonyan, hirtelen, megfontolás nélkül nyilvánulnak meg. Ezek után az ösztönös, kontrollálatlan fellépéseink után szoktunk a fejükhöz kapni, és azon rágódni, hogy miért mondtuk, vagy tettük azt a bizonyos dolgot? És végig kell hallgatnunk azt a belső monológot, mely arra int bennünket, hogy legközelebb legyünk sokkal óvatosabbak, tudatosabbak és megfontoltabbak, hiszen az impulzivitás jobbára csak nem kívánatos eredményekkel jár együtt.