2022.05.05. 12:10:00 6133 205

Bye-bye bad hair day! Apró tippek a reggeli frizurakészítéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újra itt vannak a melegebb napok és javában folyik a munka a munkahelyeken és az edzőtermekben is, de sokan szeretjük reggelente megnyomni a szundi gombot, mielőtt kimásznánk az ágyból. Nem csoda tehát, ha a kissé zilált frizuránkra nem marad elég idő.

Csatok, hajgumik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csatok, hajgumik

Talán neked is szükséged lenne pár olyan egyszerű tippre, amivel percek alatt vállalható lesz a hajkoronád! Íme a praktikák a reggeli gyors frizurakészítéshez:

A legfőbb tipp: Ne legyél „lusta”! Mosd meg és szárítsd meg a hajadat előző este!

Mindannyian szeretjük a frissen mosott haj érzését, de a vele járó macerát szívesen kihagynánk, pláne egy hosszú és megerőltető munkanap után. Azonban megéri nekiállnunk, mert tiszta fejjel jólesőbb lesz a pihenés is. A másnapi hajkatasztrófa ezennel megelőzve!

Második tipp: Óvd a frizurádat alvás közben!

Az olyan hajvédő termékekkel, mint a rendkívül hasznos szatén párnahuzatok, biztos lehetsz abban, hogy az este megmosott hajad másnap reggel is ugyanolyan sima és könnyen formázható lesz, mintha frissen mostad volna!

Harmadik tipp: Tárazz be kiegészítőkből!

Ha semmiképp sem tudtad összehozni az előző esti hajmosást, az egyik egyszerű módja annak, hogy pillanatok alatt emberi megjelenést kölcsönözz frizuraügyileg is magadnak, ha a kedvedhez és ruhádhoz passzoló kiegészítővel dobod fel a megjelenésedet. Legyen szó akár egy klasszikus fejpántról vagy egy divatos és mutatós hajcsatról, máris magabiztosabban állhatsz készen az új nap kihívásaira.

Negyedik tipp: Kösd fel a hajad a tökéletes lófarokba!

Hogy a reggeli lófarok délutánra ne ereszkedjen meg, készíts kettő az egyben copfot! A két lófarok ugyanis nagyobb volument és jobb tartást biztosít, mint egyetlen lófarok. Oszd ketté a hajad két különböző részre:
Az egyik tartson az egyik fül tetejétől körben a másik fülig a tarkódtól kezdve, a másik pedig a homlok felőli részt alkossa. Rögzítsd először copfba a hátul leválasztott részt, majd fölé köss egy második lófarkat is az elől kihagyott részből.
A két copfhoz szükséges hajgumikat el tudod takarni úgy, hogy az alsó copf egy tincsét körbetekered az optikailag egy lófaroknak tűnő copfok körül. Végül rögzítsd hullámcsattal a tincs végét.

Forrás: www.divine.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...