2018.12.27. 16:03:01 7425 231

Borús, sokfelé esős idő várható az év utolsó hétvégéjén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Borús, sokfelé esős idő várható az év utolsó hétvégéjén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Pénteken a hajnali óráktól elsősorban a Dunától keletre, estefelé pedig inkább már csak a Tiszántúlon várható eső, záporeső. A szél egyre nagyobb területen megélénkül, néhol megerősödik. A minimumhőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 3 és 10 fok között valószínű.

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon süthet ki hosszabb időre a nap, míg északkeleten tartósan borult tájak is lehetnek. Érdemi eső elsősorban a nap első felében lehet a Tiszántúlon, a hegyekben havas eső is kialakulhat. Hajnalban az északkeleti határ közelében ónos eső sem kizárt. Néhol megerősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 4, napközben plusz 2 és 7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelig az ország északi felén, később sokfelé várható eső, illetve északkelet felé haladva egyre nagyobb eséllyel havas eső. Estére kelet felé elvonul a csapadék, de mögötte még egy-egy zápor kialakulhat. A szél erős, főleg az Észak-Dunántúlon viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2 és 8 fok között alakul.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...