2019.02.18. 16:25:48 10068 317

Bőrfeszesítés házilag - jöhet a tavasz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A megereszkedett bőr a hirtelen súlyvesztés és/vagy a kor természetes velejárója. Éppen ezért a természet patikájából kölcsönzött csodaszereknek köszönhetően el is tüntethető! Ha nem áll módunkban szakemberhez fordulni, akkor sincs ok a szomorúságra, hiszen létezik jó pár olyan könnyen beszerezhető természetes anyag, vagy azt tartalmazó készítmény, amely segítségével mi magunk is javíthatunk bőrünk állapotán.

Iszappakolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iszappakolás

Fontos, hogy a bőrpólusok nyitottak legyenek, úgy könnyebben szívódnak fel a jótékony hatóanyagok. Ezért fürdés után érdemes nekiállni a kezelésnek. Bármelyik bőrfeszesítőt is választod majd az alábbi öt lehetőség közül, érdemes alulról felfelé felvinni az anyagot, méghozzá körkörös mozdulatokkal.

Iszap

A vitaminokban és ásványi anyagokban dúskáló iszap pakolásként alkalmazva nemcsak ápol és feszesít, de még méregtelenít is!

Koffein (kávézacc)

Éberségünkhöz hasonlóan a bőrünket is felélénkíthetjük, üdébbé válik a koffein segítségével. A vér oxigén ellátottsága élénkítésének és a méreganyagok kihajtásának köszönhetően a bőr ismét simává válik.

Méz

Régóta alkalmazzák már a masszázsok alkalmával, mivel értékes anyagokat juttat a bőrbe, mindazonáltal magas antibiotikum tartalma elpusztítja a bőrön fellelhető baktériumokat.

Olajok

Búzacsíráról, olíva és egyéb gyümölcsolajokról a bőr hidratációja kapcsán már halhattunk. Most is ezt a hatást aknázzuk ki, amelyet az ásványi anyagok és a vitaminok tesznek lehetővé.

Tengeri alga

A bőr rugalmasságát és hidratáltságát a benne lévő ásványi anyagok és aminosavak révén fokozza, mivel pótolja a sejtek elvesztett nedvességtartalmát. Nem mellesleg zsírégető hatása is van!

Tipp: A bőrfeszesítők használata előtt végezzünk próbát, hogy az esetleges allergiás reakciók időben kiderüljenek! Az érzékeny bőrűek használjanak inkább hipoallergén termékeket!

Forrás: divatesstilus.hu/legjobb-borfeszesitok.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...