2015.11.23. 14:24:44 6249 233

Bónusz nyereményjáték: küldd el a kedvenc karácsonyi recepted!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem képzelhető el a karácsony a Te diós bejglid, mézeskalácsod vagy töltött káposztád nélkül? Van egy bevált karácsonyi recepted, amit imád a család? Vagy csak egyszerűen szeretsz főzni, kísérletezni és újdonságokat felfedezni? Küldd el nekünk a kedvenc receptjeidet és részt veszel az 500.000 forintos nyereménynövelés sorsolásán december 8-án!

Recept játék! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Recept játék!

Ha még nem sikerült olyan sok pénzt összegyűjtened nyereményszámládon, mint szerettél volna, és ráadásul még főzni is tudsz, akkor ez egy kiváló lehetőség, hogy részt vegyél egy bónusz játékban!

A PROAKTIVdirekt Karácsonyi receptjátékot hirdet!

Nincs más dolgod, mint a recept@proaktivdirekt.com e-mail címre beküldeni a kedvenc receptedet. Ha van saját készítésű fotód, akkor azt is elküldheted nekünk!

A játék szabályai:

  1. Csak saját receptet küldj, csak saját készítésű képpel!
  2. Több receptet is küldhetsz, de egy játékos csak egyszer vehet részt a sorsoláson.
  3. A sorsoláson csak regisztrált Proakív tagok vehetnek részt! Ha még nem regisztráltál, kattints ide és csatlakozz Te is a nyereményjátékhoz!
  4. Nincs megkötés: küldhetsz előételt, levest, főételt és desszertet is! :)
  5. Határidő: a recepteket december 8-ig várjuk a recept@proaktivdirekt.com e-mail címen.
  6. A legjobb recepteket karácsonyig közzé tesszük itt, a Proaktív Magazinban is!

Mit nyerhetsz?

A PROAKTIVdirekt játékban annyi pénzt nyerhetsz a sorsolásokon, amennyit addig a nyereményszámlán gyűjtöttél. A receptjátékban való részvétellel 500.000 Ft-os nyereménynövelést nyerhet az a játékos, akit december 8-én kisorsolunk, így a téli nyereményjáték sorsolását már a fél millió forinttal megnövelt nyereményszámlával várhatja a szerencsés! A nyereményjáték további szabályait itt tekintheted meg.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...