2018.07.30. 15:36:40 11255 285

Bezártak egy nőt a napon álló autójába, eljárást indított a rendőrség
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eljárást indított a rendőrség egy férfi ellen, aki egy napon álló autóba bezárt egy nőt Verőcén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Autó a napon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autó a napon

Vasárnap délben egy nő kért segítséget a rendőrségtől, telefonon azt mondta, hogy nem jut kijutni átforrósodott járművéből, mert az ajtók zárva vannak.

A verőcei rendőrök hamarosan megtalálták az autót, betörték az egyik ablakát és kiszabadították a nőt a forró utastérből.

Az eddigi adatok alapján bűncselekmény gyanúja merült fel, emiatt a váci rendőrkapitányság eljárást indított egy 24 éves férfi ellen - írták a police.hu oldalon.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?