2015.01.05. 17:30:55 5788 17

Az ország legnagyobb zsűrije felemelte Szél Alexandrát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Rising Star egyre színvonalasabb produkciókat vonultat fel, és az egyik játékos hihetetlen fejlődését is végig követhettük. Az utóbbi részek párbajkirálynője, Szén Alexandra tegnap csont nélkül tovább jutott. Jövő héten kiderül, hogy valóban ugrásszerű fejlődésnek vagy inkább egy szerencsés dalválasztásnak lehettünk a tanúi. Mindenesetre érdemes újra meghallgatni az énekest!

Szén Alexandra | Fotó: tv2.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szén Alexandra | Fotó: tv2.hu

Szén Alexandra: Rise like a Phoenix

Szén Alexandra jól belenyúlt választásával, ami a Conchita Wurst tavalyi Eurovíziós nyertes dala volt. Tökéletesen passzolt hozzá a szám, amit a zsűri és a közönség az est legmagasabb százalékával jutalmazott. Állva tapsolták meg versenytársai, Feke Pál és Kerényi Miklós is. A várpalotai lánynak kivételesen nem az est végét jelző párbajban kellett győzedelmeskednie, de ahogy Kero tanár úr fogalmazott, mégis párbajozott: a fallal, a nézőkkel, a zsűrivel és a versenytársakkal is.

A tegnapi adás nagy vesztese egyébként Ádám Krisztián volt, aki a zsűri szerint harc nélkül feladta a versenyt a 16 éves Kovács Gyopárral szemben.

A Rising Star lényege

A Rising Star egy izraeli licence alapján működik, és a közönség aktív közreműködésével alakul ki a végső sorrend, extra stresszfaktort róva ezzel az énekesre, aki már a szereplés közben szembesülhet az emberek és a zsűri reakciójával. A zsűritől bezsebelt igenek 7-7%-kal növelhetik a játékosok pontjait, és az előadás során a közönség is szavaz egy mobil applikáció segítségével, így azonnal láthatjuk az eredményeket. (Legalább elmarad az idegőrlően hosszú eredményhirdetés a végén.) A Rising Starban minden egyértelmű. Ha 70% fölé sikerül tornázni az eredményt, megemelkedik a fal és nyugodtan várhatja a műsor végét az előadó. Ha viszont lent marad a fal, kihívó vagy kihívott lehet a párbajban.

Már most látni lehet, hogy kik a nézők kedvencei, és kb. meddig fognak eljutni a műsor során az egyes játékosok. Az élmezőny hál' Isten elég szoros ahhoz, hogy maradjon azért egy kis izgalom a sorozat végére is, sőt, állítólag a következő héttől változni fog annak a bizonyos falnak a szerepe is. A módosításra szükség is lesz, mivel, ha minden így marad, akkor szinte már előre borítékolható lenne a következő kieső. Nem gondoljuk, hogy a tegnap tovább jutó Kovács Gyopár egy hét alatt olyan komoly fejlődést mutatna, mint a párbaj hősnek kikiáltott Szén Alexandra.

A zsűrit egyébként Kerényi Miklós Gábor rendező és színigazgató, Pásztor Anna énekesnő, Feke Pál színész, Mező Misi énekes alkotja. A két műsorvezető pedig Ördög Nóra és Majka, akik rengeteg kritikát kapnak a nézőktől, amit meglepően jól kezelnek.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...