2018.03.16. 09:41:07 10393 305

Az igazi Made in France, avagy látogass gyárat, ha a múzeumokat már kipipáltad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan (értékes) könyvek és filmek, amelyeket jó időről-időre újból elővenni, mert mindig más apró részlet kerül előtérbe az adott hangulatunktól függően. Ezt a vélekedést osztom a városlátogatások és országjárások területén is. Szerintem érdemes újból és újból visszatérni régebben bejárt helyekre, hogy más és más aspektusból is megismerhessük ezeket.

Kölni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kölni

Hadd csináljak kedved nektek egy újbóli franciaországi látogatáshoz!

Habár a kölni Köln városáról kapta hazai elnevezését, azért a legtöbbünknek inkább Franciaország jut eszébe az isteni parfümökről. Ezen a vonalon haladva számos más kozmetikai termék is abszolút francia számunkra – főszerepben például a levendulával. Ráadásul Párizs a divat egyik legnagyobb és legrégibb európai „fővárosaként” sem elhanyagolható! Ha szeretnél benézni a kulisszák mögé, akkor azt bármikor – na jó, a meghatározott látogatási időben – megteheted:

Parfumerie Fragonard, Grasse

A történelmi gyár és ennek laboratóriuma szintén megtekinthető, ahol részesei lehetünk a különböző gyártási folyamatoknak, majd végezetül a csomagolásnak. Mindezt a gyár a lehető leghagyományőrzőbb módon teszi, megtisztelve a parfümtörténet 3000 éves múltját.

Le Serial, Marseille

A híres szappangyár legnépszerűbb termékei a gyógynövényes szappanok, de ezek közül is a már említett levendulás tartalmú a legkedveltebb. Az ingyenes gyárlátogatásra csak péntek délutánonként és előzetes jelentkezéssel lehet részt venni.

L’Occitane, Manosque

Ingyenes, vezetett túrákon vehetsz részt Provence egyik gyönyörű településén. Nem csupán a múzeumokba léphetsz be, hanem bepillantást nyerhetsz a nők, a férfiak és a természet ihlette termékek gyártásába is, és ráadásként keresztülsétálhatsz a mesés mediterrán kerten.

Armor-Lux, Quimper

A társadalmi szerepvállalásban élen járó, és kiterjedt áruházlánccal rendelkező cég nagy hangsúlyt helyez a fenntarthatóságra, ezért is szimpatikus sokak számára. Gyárlátogatáshoz egyeztetés szükséges, amennyiben szeretnéd látni, hogyan készülnek a kiváló minőségű textíliák!

Alpagas Vallée du Lot, Tremons

Az állatbarátoknak szánt programunkhoz értünk, azaz az alpaka farmhoz, amely a gyapjú miatt kapcsolódik a ruhagyártáshoz. A kedves állatok megtekintése és a kellemes séta után a látogatók a mintaboltba vásárolhatnak az alpakák gyapjújából készült, magas minőségű termékekből.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...