2019.07.26. 15:03:11 6761 178

Az érzelmi elhidegülés 5 egyértelmű jele – Ismerd fel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A friss szerelmesek még figyelik a másik minden egyes rezdülését, és minden tettnek és szónak nagy jelentőséget tulajdonítanak. Ez a kitüntetett figyelem az idők folyamán azért kissé megkopik, de honnan ismerjük fel azt, ha a szerelmünk (már nem) gondol hosszú távú elkötelezettségre?

Eltávolodás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eltávolodás

Tapasztalatok szerint a következőkben taglalt esetek többségének együttes fennállása nagy eséllyel arra utal, hogy szerelmünk tárgya nem tart minket annyira fontosnak, mint amennyire mi az életünk részévé szánjuk őt.

1. Elégedetlen, amikor együtt töltitek az időt:

Túl sokszor érzed úgy, hogy a kiválasztottad nem figyel arra, amit mondasz? Állandóan visszakérdez, mert pl. akkor is a mobilját nyomkodja, amikor beszélsz hozzá?

Ez egyértelmű jele annak, hogy nem igazán érdekli, hogy kapcsolatba kerüljön veled. Ha az elméje mindig máshol jár, mentálisan elzárkózik előled.

2. Nincsenek közös hosszú távú terveitek:

Ez akkor nem „gond”, ha ő az élet mindegyik területén nagyon spontán. De, ha vonakodva hív el a rokona esküvőjére, vagy meg sem említi a közös nyaralást (nem anyagi okok miatt), akkor jobb másfelé keresgélned a szerelmet.

3. Nem ismerteti meg veled a barátait:

Akkor sem érdemes több erőfeszítést és időt áldozni a pasira, ha az életében fontos szerepet játszó személyeknek sem mutat be. Ha hosszabb távon gondolkodna veled, megmutatná a környezetének azt, amiért fontos vagy neki.

4. Túlságosan független:

Azaz majdnem hogy megbízhatatlan! Ha lényeges helyzetekben sem számíthatsz rá a kapcsolat elején, akkor később mit is várhatnál? Aki igazán veled akar lenni, az megpróbálja mindig betartani a szavát, és tiszteletben tartaná a személyedet. Nem kell egymást mindenről beszámoltatni, de az árulkodó, ha a másik nem ad alább a függetlenségéből és időnként fel is szívódik magyarázat nélkül.

5. Érzelmileg kívülálló marad:

Nem árt olykor kicsit hátrébb lépni és kívülről szemlélni az eseményeket. Amennyiben te érzelmileg kötődsz, biztosan elmesélsz az érzéseidről, a terveidről és a múltadról egyre több dolgot. A másik hogyan reagál ezekre? Érdeklődő? Viszonozza ezt a nyitottságot? Vagy felületes információkat csepegtet csak önmagáról?

Aki nem szán időt arra, hogy teljesen megismerje a másikat, az nem is igazán akar befektetni a jövőbeni kapcsolatba.

Forrás: liveabout.com/signs-he-doesnt-want-a-relationship-with-you-4178222

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...