2016.02.11. 11:41:14 11806 212

Autónyeremény? Melyik illik hozzád?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kevés játék végén sorsolnak ki egy autót. Most a figyelmedbe szeretnénk ajánlani egyik partnerjátékunkat, ahol február 29-én egy szerencsés játékos egy slusszkulccsal lehet gazdagabb. Ráadásul nem is akármilyen autót nyerhetsz meg, sőt, három autó közül Te magad választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd. De vajon hozzád melyik autó illik? Válassz és nyerd meg!

Kattints ide, és vegyél részt a játékban egy egyszerű regisztrációval>>

Te már választottál? Ha nem tudod, mire essen a választásod, olvass tovább, segítünk a döntésben. Ha már döntöttél... Nos, talán tudunk újat mondani álmaid autójáról. :)

Nyerd meg a BWM 118i-t!

Menjünk betűrendben, a BMW az első. A gyártó kínálatában is sok tekintetben úttörő ez az autó. Egyre nagyobbá, nehezebbé válnak az újabb modellek, ezért a gyártók elkezdtek kis autókat készíteni. A BMW esetében a típusoknál az első helyen álló 3, 5 illetve 7-es számjegy mindig a karosszéria méretét jelölte, a második kettő pedig a hengerűrtartalomra utalt. (Pl. az 735 esetében a 7 a luxusbatár méretet, a 35 pedig a 3500 köbcentiméteres motort jelölte). Történelemből elég is ennyi. De a márka is ilyen, tradicionális, tudatos.

Az 1-es a BMW egyik legújabb, viszont rövid időn belül sikeressé vált modellje. A bajor gyártó mindig is a sportos, nagyon jó minőségű autóiról volt híres, ez most sincs másként. A BMW kis bakancsa (a formát becézik így) vitathatatlanul nagyon erős, 170 lóerő áll a rendelkezésre. Éppen ezért nem kevés elektronika, erős fékek és tényleg zseniális futómű vigyáz rád, minden pillanatban.

Megjelenését tekintve ez a "legkomolyabb" autó, biztos lehetsz benne, hogy ebben ülve kapod majd a legtöbb irigykedő pillantást.

Vagy a Citroen C4 Cactus-t

Citroen C4 Cactus | Fotó: flickr.comCitroen C4 Cactus | Fotó: flickr.com
A francia gyártó mindig is extravagáns megoldásairól volt híres. Hogy bejött-e nekik? Kacsa, DS, csak hogy a két leghíresebbet említsük. A C4 Cactus is ilyen, megjelenésével bohókás, vidám, mindenkinek mosolyt csal az arcára. Fura megoldás, hogy az autó oldalán, hátulján "bőrszerű" betétek taláhatók, amelyek puhák (egy rányitott ajtó nem hagy nyomot), mégis elég tartósak a mindennapos használathoz. Beülve sem más a helyzet, stílusos megoldások jellemzik, viszont vérbeli francia autóhoz hűen a kialakításnál a kényelem volt az elsődleges szempont. Örök fiatal vagy? Válaszd bátran! :)

Vagy esetleg a Mazda CX-3-ra fáj a fogad? Megértjük!

Mazda CX3 | Fotó: mobilmo.comMazda CX3 | Fotó: mobilmo.com
A Mazda levetkőzte magáról a "japán autók" minden előítéletét - persze csak a rosszakat. Az általános felfogás szerint a japán autók csúnyák kívül-belül, unalmasak. (Nekem idősebb japán autóm van, az tényleg nem a szépség szobra. :)) A Mazda erre az elmúlt években alaposan rácáfolt. Keress rá bátran a típusra, és választd ki a kedvenc színed, hihetetlenül eltalált a forma. Kicsit terepjárós, de azért nem annyira, hogy előjöjjenek a magasabb építés hátrányai. Beülve is roppant kellemes látványt nyújt. Hogy mikor válaszd? Inkább képzeld el, kell-e az érzés: kiérsz a munkahelyről, beülsz a kocsiba, és már úgy érzed, hogy hazaértél. Pedig még be sem indítottad. :)

Kattints ide a nyereményjátékért! Sok sikert!>>

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...