2021.10.19. 11:30:00 5874 186

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Melyik a megfelelő termék? - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melyik a megfelelő termék?

A csillagjegyek bizony többé-kevésbé különböznek egymástól, és miért is lenne ez másként a bőrápolási rutin terén? Csillagjegytől függetlenül: Érdemes mindig természetes, organikus szépségápolási és testápolási termékeket használni.

Kos

Az erős és kemény asztrológiai jegy forrófejű, hajlamos a kipirulásra és bőrkiütésekre. Hűtsd le a belső hőt azáltal, hogy az arcfestékeket és a krémeket a hűtőszekrényben tartod.
A legjobb összetevők: Aloe vera, rózsa, uborka, kamilla, levendula és tömjén. A csipkebogyó olaj szintén tökéletes arcolaj a Kosok számára. Ennek használatát egészítsd ki rózsás arckrémmel és gél állagú szemránckrémmel.

Bika

A Föld jelű Bika hajlamosak a konzervatívságra, türelmesek, de néha makacsok, és beleragadhatnak olyan rutinokba, amelyek már nem működnek számukra. Változtasd meg bőrápolási rutinodat is, ha nem látod a kívánt eredményt! A viszkető és száraz bőr különösen hálás lesz a rendszeres a hámlasztásért.
A legjobb összetevők: Homoktövis, argán,- szezámolaj, édes mandulaolaj. Ezektől a bőr extra hidratálást kap. Ajánlott ultra gazdag arckrémet és éjszakai szérumot is használnia a csillagjegynek.

Ikrek

Az Ikrek épphogy ellentétesen működnek, mint a Bikák: Mivel hajlamosak a döntésképtelenségre és erősen fogékonyak a változásra, ezért nekik arra kell figyelniük, hogy a bőrük érdekében tartsák magukat egy bőrápolási tervhez! A jegy képviselői hajlamosak lehetnek légzőszervi allergiára is, ezért válassz minél kevesebb összetevőből álló bőrápolási termékeket, hogy ne irritáld feleslegesen a torkodat és a tüdődet.
A legjobb összetevők: A rózsavíz, az aloe vera, az édes mandula és a jojobaolaj tökéletesen és természetesen táplálnak. Használd ezeket arclemosó tonik vagy arckrém formájában.

Rák

Az összes jegy közül a leginkább kiszámíthatatlan: az egyik percben még gondoskodó és érzelmes, majd ez átcsap ingerlékenységbe. Hozd egyensúlyba a dolgokat! Ha az arcbőr vízháztartása szintén problémásnak tűnik, még jobban figyelj oda az érzékeny bőröd ápolására!
A legjobb összetevők: Makadámia, jojoba, szezámolaj és gerániumolaj. Ez utóbbiról ismert, hogy segíti a szervezetet a hormonok természetes kiegyensúlyozásában és ellensúlyozza a bőr öregedését. Ha itt az idő, a Rákok ne felejtsék el lecserélni arckrémüket érett bőrre valóra, és a tonikot is használják tovább mellette.

Oroszlán

A magabiztos, kreatív, és kissé főnökösködő csillagjegy hajlamos mindent össze vásárolni a bőrápolási problémák gyors megoldásának reményében. Ne ragadj bele a megalapozatlan szépségápolási trendeknek! Tartsd észben, hogy az igazi szépség belülről fakad! Az egészséges és teljes értékű étrend az alapja ennek.
A legjobb összetevők: Homoktövis, jojobaolaj, és rózsaolaj. A rózsa illóolaja tele van antioxidánsokkal, amelyek segítenek a hegek elhalványításában és segítenek a bőr gyógyulásában. Nappal arckrém, éjszaka pedig szérum alkalmazása ajánlott.

Szűz

Az intelligens és praktikusságra törekvő Szüzek hajlamos a tökéletességre törekvésre. Ez megerőltető lehet, ráadásul stresszhez és döntésképtelenséghez is vezethet. Kényeztesd magadat olyan szépségápolási termékekkel, amelyek enyhítik a túlterheltség és a stressz érzését. A gyógynövényes gőzölés segít ellazulni.
A legjobb összetevők: A kamilla, a szantálfa, a tömjén, a levendula, a rózsa és a narancs mind nyugtató összetevők. A jegy szülöttei használjanak érzékeny bőrre való arckrémet és levendulás arcpermetet.

Forrás: www.purecosmetics.info

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Rövid, nyári, trendi – 2+1 manikűrtipp rövid körmökre

Nyáron nincs is jobb, mint a napsütés, a jéghideg limonádé, és a hűsölés a vízparton! Reméljük, idén is megtaláltad a számodra színben, fazonban, mintában megfelelő fürdőruhát is. Mi más lehetne nyári outfitünk legmenőbb kiegészítőjévé, mint egy csini, trendi manikűr. Ezúttal a rövid körmökhöz adunk tuti tippeket!

A rugalmas és üde bőr titka

Mindannyian rendelkezünk egy különleges “pajzzsal”, mely a védelem biztosítása mellett számos egyéb feladatot is ellát, ez a “pajzs” pedig nem más, mint a bőrünk. Természetes bőrtakarónk egyúttal testi és lelki egészségünk állapotáról is tükröt állít, hiszen meglátszik rajta a táplálkozás minősége, az esetleges káros szenvedélyekkel való együttélés, ahogy a környezeti hatások „lenyomatai” is. Ápolása, gondozása ezért a legkevésbé sem hiúság és divathóbort kérdése, hanem az egészségmegőrzés egyik alapvető lépése.

Mit jelent ma az emberek számára az asztrológia?

Pünkösti Andor író szerint az asztrológia azon a felismerésen alapszik, hogy valójában a mindenség egybetartozik. Ennek fényében pedig minden mozgásnak, ami a bolygónkon, illetve az itt élő emberek láthatatlan belső világában zajlik, megfelel egy világűrbeli mozgás. Ez pedig arra enged következtetni, hogy minden mindennel összefügg, és ami egy emberrel történik, az rajta kívül is megtörténik, és ugyanígy, ami belül történik az az égen válik láthatóvá. Hogy is van ez?