2015.02.27. 12:01:35 11068 279

Aranyvessző: felfázásra, húgyúti panaszokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tavasszal előfordul, hogy alul öltözünk, így könnyebben felfázunk. Az aranyvessző egy hasznos gyógynövény, amellyel akár egy hét alatt kikecmereghetsz a felfázásból. Hatása még a tőzegáfonyáét is felülmúlhatja.

Aranyvessző - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aranyvessző

Aranyvessző: neked is a kedvenc gyógynövényed lesz?

Ha a méreganyag feltérképezésnél a vese, húgyhólyag, húgycső terhelést jelez, vagy ezek területén bármilyen, kellemetlenséget éreznek( akár égő érzés, gyakoribb vizelési inger) az aranyvessző fogyasztását javaslom. Ez a gyógynövény többek között kiváló fertőtlenítő hatású.

Az aranyvessző másik figyelemre méltó tulajdonsága a kiváló vízhajtó hatás. E kettő együttes, szinergikus hatásának köszönhetően nem csak fertőtlenítheti, hanem át is moshatja a vesét , a húgyhólyagot, a húgycsövet. Ezenkívül még jelentős májtisztító hatást is tulajdonítanak neki. Ez a kis növény egyszerre támogatja a két legfontosabb méregtelenítő szerv, a MÁJ és a VESE munkáját.

Amennyiben húgyúti fertőtlenítés, átmosás a cél, akkor önmagában ( más teával nem keverve) az alábbiak szerint javaslom a gyógytea készítését.

Az aranyvessző gyógytea

Így készítsd a herbateát: 1 púpos teáskanál tea füvet forrázzunk le 2,5 dl vízzel 5-10 perc után leszűrjük és igyuk meg az egészet .

Ezt naponta 3 alkalommal (reggel, délben és este ismételjük.) Egyetlen kritériuma van az aranyvessző ilyen formájú fogyasztásának, hogy maximálisan 7 napig iható.

Tapasztalatom szerint ennyi idő elegendő ahhoz, hogy jótékony hatását megtapasztaljuk e csodálatos gyógynövénynek.

Egyszerű és nagyszerű ez a gyógynövény, amely megérdemli a bizalmat, és az sem mellékes, hogy a kúra nem éri el az 500 Ft-ot!

Forrás: kissnepapmarta.wordpress.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...