2016.10.07. 17:06:30 10707 257

Aranyanyu 2016 – Szavazz rájuk Te is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak azok a típusú emberek, akik csak teszik a dolgukat, és nem gondolják, hogy ezzel az alázattal, tenni akarással, szorgalommal, jó szándékkal mekkora hatással vannak az életünkre. A munkájukat sokszor kevés megbecsülés övezi a hétköznapokban, fizetségük sem mondható kimagaslónak, mégis szűnni nem akaró lelkesedéssel hajtják végre a feladataikat. Ezeket a nőket ünnepli a Richter Aranyanyu Díj.

Aranyanyu Díj | Forrás: facebook.hu/aranyanyu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aranyanyu Díj | Forrás: facebook.hu/aranyanyu

Lehet ő egy pedagógus, aki nagy hatással van a gyermekünkre, egy ápoló nő vagy egészségügyben dolgozó, akit egy angyalnak látunk, egy orvosnő, aki csodákra képes, vagy egy szociális dolgozó, akibe belekapaszkodhatunk. Az aranyanyu.hu oldalon most rájuk szavazhatunk, és egy olyan elismeréshez juttathatjuk őket, ami megerősíti hitüket abban, hogy amit képviselnek, amit értünk tesznek, az jó, arra szükség van.

A szavazatodat október 30-ig itt adhatod le, és 4 nem hétköznapi hölgyet juttathatsz a fantasztikus elismeréshez. A közönségdíjon kívül az öttagú zsűri (Beke Zsuzsa, Rácz Zsuzsa, Dobó Kata, Kriston Andrea, Nagy Tímea) is megszavazza a saját „nyerteseit”, illetve 4 Ridikül különdíjat is átadnak. A szavazók között egy tabletet is kisorsolnak, illetve az esemény Facebook oldalán további nyereményjátékokban vehetnek részt. A közösségi oldalon egyébként részletesen megismerheted a jelölteket egy-egy rövid videónak köszönhetően.

A díjat 2011 óta adják át, így ma már szép múltra tekint vissza az esemény, amit csak üdvözölni tudunk.

Forrás: aranyanyu.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...