2014.04.04. 17:24:40 6175 24

Amszterdam: tátott szájjal nézték a lányokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A vöröslámpás negyed Amszterdam egyik hívogató turista attrakciója. Körülbelül 9000 főre becsülik azoknak a lányoknak a számát, akiket Hollandiába csempésznek szerte Európából, például tánckarriert, pénzt és csillogást ígérve. Az Angliában regisztrált, embercsempészet ellen küzdő Stop the traffik aktivistái briliáns módszert találtak a figyelem felkeltésére.

Táncos lány - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Táncos lány

Tánc a vöröslámpás negyedben

Nézd meg Te is a műsort egészen a végéig! Fantasztikus, ahogyan táncolnak és a kiváltott reakciót is érdemes megfigyelni.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ki a hétköznapokból! – Csempéssz izgalmat a párkapcsolatodba ezzel a 2+1 trükkel

Egy hosszú párkapcsolatban a mindennapok rutinja könnyen elfeledtethetik velünk, milyen fontos, hogy folyamatosan figyeljünk egymásra és új impulzusokkal tartsuk ébren a kapcsolatot. A szerelem folyamatos frissítése nemcsak az unalom elkerülése miatt fontos, hanem azért is, hogy a kötelékünk erős és élénk maradjon.

A végrehajtó funkciók, amelyek megkönnyítik az életünket

A végrehajtó vagy exekutív funkciók olyan mentális eszközök, amelyek nagyban hozzájárulnak életünk gördülékennyé és kiegyensúlyozottá tételéhez, céljaink megvalósításához. A készségeink ezen összességét képező funkciók mindegyikéről elmondható, hogy a megfelelő eszközök bevetésével fejleszthetők.

Válságban az életünk közepén? Van kiút

Az életközépi krízis (midlife crisis) fogalmáról elsőként Jaques Elliot, kanadai pszichoanalitikus írt, amit leginkább felnőtt férfiak tapasztaltak. A szakember praxisában felfigyelt arra, hogy ez a jelenség nagyjából a negyvenes évekbe lépve, szinte elkerülhetetlenül és szükségszerűen jelenik meg. Ebben a konfliktusban az egyén szembe találkozik a saját végességének valóságával, ami megrémíti, és egyfajta sokként, mi több, halálfélelemként éli meg. Gyakran az „életbe menekülés” útját választja, melyben új szerelmeket keres, lelki öngyógyító kísérletet tesz, és egy illuzórikus második ifjúkor mentsvárába akar menekülni. Hogyan ismerhetőek fel e krízis jelei, és milyen kiutak állhatnak a rendelkezésünkre?