2015.05.30. 18:00:56 6155 262

Amikor életed legszebb napja egyben a legviccesebb is – Esküvői videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Több hónapos rákészülés, ruhapróbák, önsanyargató diéta, fontos döntések, izgalmas órák, percek, másodpercek, azért, hogy nagy nap, a boldogító igen kimondásának pillanata tökéletes legyen. Aztán persze közbejön valami! Valami, ami a legboldogabb mellett a legviccesebbé is teszi az esküvőnk napját.

Vicces esküvői emlékek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vicces esküvői emlékek

„Engedem, hadd menjen…”

Avagy a két gyűrű és az elveszett öv legendája.:)

Vegyes felvágott

Itt aztán van minden: „súlyos döntés”, medencében és tóban landolás, véres harc a csokorért és még rengeteg nevetnivaló.

Még egy válogatás

Táncoló koszorúslányokkal feldobott bevonulás, vicces beszédek, de ami majdnem mindegyik részletben közös az az, hogy „eszméletlen”:)

Szerző:ssz

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...