2021.05.11. 09:30:00 7869 224

Amiért jó, ha van egy állóporszívó a háznál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A takarítás szinte mindennapos feladatunk, mert hiába a jól megtervezett lakberendezés, semmi sem néz ki jól porosan, nem igaz? A tiszta megjelenés egyik leggyorsabb és leghatékonyabb támogatója pedig a porszívó! Lássuk, miért olyan népszerűek az álló kivitelben készültek!

Vezeték nélküli állóporszívó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vezeték nélküli állóporszívó

A tisztítandó felület jellemzői és a takarítási szokásaink sokat segítenek a választásban, amikor új porszívó vásárlása előtt állunk. A szívóerő mellett a helytakarékos tárolás is fontos szempont lehet egy-egy háztartásban.

Állóporszívók reneszánsza

Az állóporszívók egyszerű és felhasználóbarát takarítóeszközök, közkedveltségük másik oka pedig az, hogy sokoldalúan lehet alkalmazni: a legtöbb kivehető morzsaporszívóként is működik, ami valljuk be, autótakarításkor és a lépcsők tisztán tartásánál sem hátrány. Különösebb hajoldozás nélkül, könnyen tudunk manőverezni vele a lakásban. Ugye milyen jó, hogy nem kell magunk után húzni, és a másik kezünk szabad marad?

Ha lúd, legyen kövér: vezeték helyett akku

Aki teljes szabadságot szeretne porszívózás közben, választhat vezeték nélküli kivitelt is. Aminek természetesen meg kell fizetni az árát, de így biztosan búcsút lehet mondani az elakadó vezetéknek, és nem kell átdugdosni másik csatlakozókba a gépet takarítás közben.

Az akkumulátor teljesítményétől és a takarítandó terület nagyságától függően 2-4 porszívózás után ne felejtsük el feltölteni a porszívót!

Egyszerű karbantartás

A modern állóporszívókat úgy alakították ki, hogy rendkívül könnyen lehessen azokat tisztítani és karbantartani. A legtöbb készülékhez még porzsákokat sem kell beszereznünk, hiszen kivehető és elmosható portartállyal rendelkeznek. A bennük található szűrőközeg is többször mosható, mielőtt újat kellene beszereznünk belőle. A több éves garancia pedig a tisztító berendezések megbízhatóságát szavatolja.

Előnyök kontra hátrányok

Ami miatt szeretik:

  • helytakarékos,

  • kis súlyú,

  • könnyen irányítható,

  • bizonyos típusokat nedves feltörlésre is tudunk használni,

  • átalakítható (a morzsaporszívó és az ahhoz tartozó kiegészítő porszívófejek révén).

Ami bosszúságot okozhat:

  • általában nincs kábelvisszacsévélő funkciójuk,

  • az akkumulátoros kivitelt viszonylag gyakran kell tölteni,

  • ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a portartály mérete korlátozott, emiatt gyakrabban kell üríteni,

  • az olcsóbb készülékek jóval alacsonyabb szívó erővel rendelkeznek, mint a hasonló áron kapható hagyományos porszívók.

Forrás: www.womandailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!