2022.03.12. 09:00:40 6930 224

Akarom? Akarom! – Így szelektálj a ruhásszekrényedben egyszerűen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jelentem, tavasz van, március, úgyhogy ahogy a természetben is, nálunk, bennünk, velünk is indulhat a megújulás! Kezdjük mindjárt a ruhásszekrénnyel, ahol 3 egyszerű kérdés segítségével azonnal rendet tehetünk, szelektálhatunk a régi holmijaink között! Hajrá!

Ruhásszekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhásszekrény

Ha máskor nem is, tavasszal azért mindenképpen szükséges a ruháink alapos átválogatása. Mi az, ami még hordható, mi az, aminek másnál, máshogy, máskor kell keresni a boldogságot? És mi az, amit az örök vadászmezőkre kell száműzünk? Ha Neked is állandó gondot okoz a régi göncök kiszelektálása, csak tegyél fel magadnak 3 egyszerű kérdést, mely sokat segíthet a válogatásban. Íme, a segítség most kérdés formájában érkezik!

Talán a legfontosabb

Ha meglátsz egy régi ruhadarabot, valószínűleg el tudod dönteni: szereted még egyáltalán? Úgy érzed, fontos, hogy továbbra is az életed része maradjon, vagy hajlandó vagy elengedni, jobb sorsra ítélni, vagy éppen végleg leselejtezni?

Csak hideg fejjel!

Elő a számokkal, ha nem tudod eldönteni, mi legyen egy-egy adott ruhadarab sorsa: viselted már legalább háromszor? Vagy legalább egyszer? Ha a válasz nem, akkor nem valószínű, hogy fel fogod venni bármikor is, így kevésbé fájó mindenki számára, ha jobb sorsot találsz neki.

Ami mindent visz

Ha az előző két kérdésnél el is bizonytalanodnál, az alábbi biztosan segít majd eldönteni, mi legyen az adott ruhadarab sorsa. A kérdés egyszerű: jó még rád? Jól áll még Neked? Illik még egyáltalán hozzád, a személyiségedhez? Ha a válasz nem, és nincs is rá esély, hogy ez megváltozzon, végy az adott ruhadarabtól érzelmes búcsút!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...