2019.08.27. 16:20:44 9590 288

Ahogy a csillagjegyek az otthonukat dekorálják – A Vízöntőtől a Rákig
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben nem számítanának a méretek, no meg a piszkos anyagiak, hogyan képzelnéd el álmaid otthonát? A képzeletünkben tényleg nincsenek korlátok, de várjunk csak! Ízlésünket, ezáltal az elképzelésünket igenis befolyásolja az az állatövi jegy, amelyikben születtünk.

Lakberendezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lakberendezés

Vízöntő (01.20.-02.18.) - környezetbarát és eklektikus

A környezettudatos jegy igyekszik a lehető legtöbb környezetbarát megoldást beépíteni otthonába. A napelem és az esőgyűjtő mellett természetesen nem maradhat el a saját kis gondolkodó sarkának kialakítása sem, hiszen valahol ki kell találnia, hogyan tehetné jobbá a körülötte lévő világot. A lakberendezés terén szereti a mókás és egyedülálló tárgyakat, lehetőleg minél nagyobb terekben elhelyezve.

Halak (02.19.-03.20.) – derű és nyugalom

A vízzel való szoros kötődés miatt a hűvös kék és szürkés árnyalatokat kedveli. Abszolút igényli a nyitott tereket, ahol nem árt egy medence sem, ha már a folyó és a tengerpart mellé nem költözhetett. A puha párnákkal elhalmozott, kényelmes bútorok jellemzik otthonát.

Kos (03.21.-04.19.) – élénkség és extra tér

Merész színek és kalandos minták találhatóak a Kosok álmainak otthonában. Azonban a vidám bútorok mellett aktív tevékenységre alkalmas terek is kialakításra kerülnek lakterében. Miért ne lehetne a garázs mellett kialakítani egy edzőtermet vagy sziklafalról gondoskodni az egyik kihasználatlan fal mentén?

Bika (04.20.-05.20.) – megnyugtató és klasszikus

Ők aztán szívesen kényeztetik magukat gyönyörű dolgokkal, emellett azonban kényelmes és stabil környezetre is vágynak. Az ilyen berendezés ahhoz szükséges, hogy a mindennapi stresszt egyszerűen ki tudják adni magukból. Az ízletes étkek és italok szerelmeseként a konyha központi szerepet foglal el, melyet, ha teheti előkelő bárpulttal vagy felszerelt borospincével egészítenek ki.

Ikrek (05.21.-06.20.) – nyitott és érdekes

Nagy terek, hatalmas ablakok és üvegpanelek jellemzik a jegy álomotthonát. A levegős terek a közösségi élet megéléséhez is ideálisak számukra. Ők azok, akik szívesen tartanak lépést a technológia fejlődésével, és élvezik, ha az luxussal párosul. Az okostelefonok házvezérlési funkcióit egyenesen nekik találták ki!

Rák (06.21.-.07.22.) – hagyomány és ízlésesség

A csillagjegy melegséget sugárzó otthonából nem hiányozhatnak az antik bútorok, a lényeg, hogy pihentető és kényelmes legyen minden. A konyha valószínűleg az élettere legnagyobb helyisége, hiszen a kulináris élvezeteket szereti megosztani szeretteivel is. A falakat inkább világosabb színekkel színezi, a berendezési tárgyakra pedig a pasztell árnyalatok a jellemzőek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...