2017.02.13. 08:31:04 10088 249

Adele tarolt a Grammy-n, majd kettétörte a legjobb albumért kapott díját!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

2015-2016 nagy visszatérője egyértelműen Adele volt, 5 év után ismét hatalmasat alkotott, a Hello c. dal és album a Grammy-n is tarolt, valószínűleg mindenki egyetértett ezzel, kivéve maga Adele...

Adele | Forrás: petofilive.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adele | Forrás: petofilive.hu

A Los Angeles-i Staples Centerben adták át vasárnap éjszaka a Grammy-díjakat, ez volt az 59. gála, melynek házigazdája idén James Corden volt. Az est során a tavaly elhunyt George Michael és Prince előtt is tisztelegtek, akiket egy korszak popikonjainak nevezett a testület elnöke, Neil Portnow.

A jelöltek közül egyértelműen Adele örülhetett a legjobban, aki öt díjat is bezsebelt, köztük az év albumának járó elismerést. A köszönő beszédében azonban könnyek közt magasztalta Beyonce Lemonade c. albumát, és nem akarta elfogadni a díjat, mondván, úgy érzi, hogy az Beyonce-hoz tartozik monumentális és felszabadító alkotásáért. A beszéd végén pedig kettétörte a Grammy-díját - bár egyes források szerint ez véletlen volt - , és a felét Beyonce-nak adta.

Beyonce - Formation

Adele - Hello

A vasárnapi díjátadó gálán a fellépők között volt természetesen Adele, a Daft Punk, Alicia Keys, Lady Gaga, John Legend, Demi Lovato, Bruno Mars, a Metallica és Katy Perry, Carrie Underwood, Keith Urban és a The Weeknd is.

Forrás: people.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...