2018.02.22. 09:32:56 10952 327

AC/DC-re korcsolyázni az olimpián? A magyar lány meglépte!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A bíráknak lehet, hogy nem ez volt a kedvence, de a közönség imádta! Elárasztották a netet a magyar lányról szóló tweetek, és mindenki lelkendezett a zeneválasztásért, a bőrruháért és azért, hogy ez a 19 éves kiscsaj megmerte lépni ezt a merész húzást, mert valljuk be a műkorcsolya világában tényleg nem mindennapi a rock. :)

Tóth Ivett, műkorcsolyázó | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tóth Ivett, műkorcsolyázó | fotó via youtube.com

Végül a 23. helyen végzett a mi kis Tóth Ivettünk, de az biztos, hogy örökre bevonult az olimpiák történetébe szokatlan zeneválasztásával. Az idei olimpiáról még nem került fel a videó a youtube-ra, de az Európa Bajnokságon is előadta ezt a programot. Itt megtekinthető:

Nem véletlen egyébként, hogy rock viszonylag ritkán fordul elő a műkorcsolyások zenepalettáján, még dallamosabb sem, nem hogy AC/DC, hiszen nehéz a dinamikát lekövetni, a stílushoz idomulni a jégen, Ivettnek azért sikerült! Gratulálunk hozzá!

Hajrá Tóth Ivett!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...