2014.12.21. 14:51:16 2271 13

A titokzatos motoros, aki mindenkinek segít
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Karácsonykor mindenki útnak indul, és sajnos akkor vagyunk a legtürelmetlenebbek, amikor a leginkább lenne szükség a megértésre, a türelemre és egy kis emberségre. Nem kell pedig sok ahhoz, hogy kicsit humánusabban viselkedjünk, és segítsünk egymásnak, ahogy ezek a motorosok is tették.

Motoros - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Motoros

Megható videó motorosokról, akik segítenek!

Ezeknek a motorosoknak köszönhetően te is visszanyerheted a hited. Így is lehet élni. Igenis léteznek még segítőkész és jó szándékú emberek! Nézd meg ezt a megható videót, és rájössz te is!

Ilyenkor az ünnepek környékén nagyon sokan az autóba ülnek, olyan tapasztalatlanabb sofőrök is, akik máskor nem szoktak vezetni. Tippek, hogy elkerüld a baleseteket>>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...