2019.02.19. 17:55:30 10254 319

A nagy táska divatos, de nem a szemünk alatt! Tegyél ellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen szerencsések is azok, akik csak egy átbulizott éjszaka után ébrednek sötét karikákkal a szemük alatt! A kevésbé szerencsések pedig szinte minden nap megküzdhetnek az ödémákkal a púderrel és a korrektorral felszerelkezve. De lehet ezt másképp is! Próbáld ki praktikánkat!

Karikás szem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karikás szem

Amennyiben a szem alatti karikákat súlycsökkenésnek vagy betegeskedésnek köszönhetjük, akkor sincs nagy vész! A bőr folyamatos hidratálásával (kívülről és belülről is) visszaállítható a bőr feszessége. Az egészségtelen életmód és a kialvatlanság megszűntetésével köztudottan sokat frissíthetünk az arcbőrünkön, és a szem körüli ráncok is később fognak elmélyülni.

Most pedig megosztunk veletek egy szupergyors borogatást, amely nemhogy segít eltűntetni a sötét karikákat és a duzzanatot a szemeink alól, de ráadásul az arcbőr többi részét is ápolja.

Szódabikarbónás „arcmaszk”:

Hozzávalók a kamrából:

  • szárított kamillavirág,
  • szódabikarbóna.

Meglátjátok, az elkészítése is pofonegyszerű!

Főzzünk le egy csésze kamillateát, amit hagyjunk langyosra kihűlni. Csak ezután adjuk hozzá és keverjünk el benne a szódabikarbónát. Két vattakorong segítségével alkalmazzuk borogatásként a keveréket a szem alatti részen. Negyed órás kezelésre van szükség heti két alkalommal. A hatóidő lejártakor távolítsuk el a vattát és langyos vízzel tisztítsuk meg az arcunkat.

Ugye milyen sima lesz a bőr? :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...