2021.12.01. 12:35:00 6105 259

A magyar rádiózás napja van ma: Ünnepeld a legmeghatározóbb hazai slágerekkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Advent első vasárnapja után vagyunk, így nem csoda, hogy minden bevásárlóközpont az egész nyitvatartási ideje alatt karácsonyi dalokat játszik. Nem csak szinte, hanem szó szerint az unalomig. Törj ki egy kicsit ebből a körből, hiszen ma még egy remek ünnepelni való is alkalmat nyújt erre!

Retro rádió és mikrofon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Retro rádió és mikrofon

A magyar rádiózás napja van ma, amely már 1925 óta létezik. Ez óta minden év december 1-jén a folyamatos magyar rádiósugárzás évfordulóján tartják ezt a jeles napot. Akkoriban a rádióadás technikai hátterét a Magyar Királyi Posta biztosította, a műsorokat pedig a Telefonhírmondó Részvénytársaság készítette. Hihetetlen belegondolni a mostani bőséges kínálat ismeretében, hogy egyetlen egy adó volt.

Az eltelt majdnem 100 év különböző korszakaiból és zenei stílusaiból válogattunk össze egy bő fél órányit:

Edda - Gyere őrült

ByeAlex - Kedvesem

Kovács Kati - Nem leszek a játékszered

Punnany Massif - Élvezd

Quimby - Most múlik pontosan

Rapülők - Holiday

Republic - Erdő közepében

R-Go - Létezem

TNT - Titkos üzenet

Zorán - A szerelemnek múlnia kell

Forrás: www.szerkeszto.gportal.hu, www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...