2017.05.19. 07:00:09 7777 234

A hétvégén is sok lesz a napsütés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A következő napokban is sok lesz a napsütés, de a hétvége második felében ismét többfelé várható zápor, zivatar. Kezdetben akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek, vasárnapra némileg mérséklődik a meleg - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Időjárás előrejelzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Időjárás előrejelzés

Pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. A Dunántúlon megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban 8-14 fok valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben hűvösebb lehet a hajnal. Napközben 24-29 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is többórás napsütés várható, viszont délután, este már többfelé alakul ki zápor, zivatar. A Dunántúlon egyre nagyobb területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél, zivatarok környezetében máshol is lehetnek viharos széllökések. A minimumhőmérséklet 9 és 15 fok között valószínű. A nappali maximumok 20 és 27 fok között alakulnak.

Vasárnap is több órára kisüt a nap, de több helyen várható zápor, néhol zivatar, s erős, helyenként viharos lesz a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 24 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...